10 manieren om een date te vinden na je 50ste (en deze tips zijn ook helemaal geldig als je al een partner hebt)


1) Project zelfvertrouwen

Dikwijls als we ouder worden, verliezen we soms wat aan zelfvertrouwen. Vreemd. Want als we ouder worden, zou ons zelfvertrouwen moeten boosten. Juist OMDAT we jaren van ervaring hebben.

2) Draag rood!
Of een andere opvallende kleur die je uit je comfort zone haalt.

 3) Push je netwerk
Je getrouwde of samenwonende vrienden kennen zeker en vast een single mannen die ze aan jou kunnen matchen. Vraag het!

4) Schrijf je in op diverse activiteiten
Zumba, tekenles, Italiaans, historische tuinarchitectuur…. De kans is dan groot dat het kan klikken met iemand die dezelfde interesse heeft als jij.

5) Flexibel
Niet elke date moet een superdeluxe succes zijn. Niet elke man zal de juiste zijn. Maar dat is nu net het leuke eraan. Zeg ‘ja’ tegen op (meeste) uitnodigingen die normaal gezien zou afwijzen.

6) Wees eerijk!
Het heeft geen zin om een foto van je jongere zelf op je dating profiel te zetten. Omarm de Wifty in je!

7. Connecteer je met oude vlammen
Facebook is een fantastische manier om terug contact te krijgen met mensen uit je verleden. Wie weet wat brengt de toekomst…

8. Focus je niet op een ‚type’
Zorg dat je je niet vastzit in de checklist van je ideale man. Laat dat los en probeer toch open te staan voor die man die niet meteen beantwoordt aan mister universe normen.

9. Lach!
Niks zo eenvoudig als een glimlach op je gezicht te toveren. Je klaart helemaal op. En wedden dat je zo opvalt. Wie weet wat je ervoor in return krijgt…

10. Wees jezelf
Beste Wifties, we hebben iets te veel levenservaring om nog àchter mannen te hollen en ons ànders voor te doen dan dat we zijn.