Screenshot 2014-06-18 11.29.50Kan jij nog zonder nagellak? Ik niet. Voor wifties die graag nagellak gebruiken: hou je nooit tegen en zet de nagels van handen en voeten in een kleur. Ik kies meestal  steeds voor de mainstream kleurtjes zoals alle tinten rood, donkerrood, oranjerood, bijna zwart.
Wifty Hélène kleurt haar dag én nagels in de leukste en felste kleurtjes. Mooimooimooi.

En nu duikt het Londense merk Ciaté op de markt?
Ciaté (ik heb geen ide hoe je het moet uitspreken) werd opgericht in 2009 in Londen. Het  nagellakmerk heeft ondertussen al meer dan 150 kleuren in het assortiment. Elk kleurtje werd ontworpen door creative director Charlotte Knight. Het merk is wereldwijd in meer dan 250 landen te verkrijgen. En vanaf nu dus ook in België.

Ik vind het herkenbare strikje zo schattig en vrouwelijk. Elk flesje bevat ook een uniek borsteltje om de nagellak makkelijk aan te brengen. Prima voor mij. Ik klieder. Een borsteltje waarbij je in max 2 keer de kleur over de hele nagel hebt aangebracht, is de max.

Richtprijs: 19,55 euro
Verkrijgbaar bij ICI Paris XL

 

Screenshot 2014-06-18 11.29.28