Barista Sabine @ Koffie CR

 

Sabine (51) is barista @ Koffie CR, een heerlijke plek helemaal in het teken van GENIETEN. Sabine heeft een straf food verleden, van de legendarische Lenny’s aan het Conscienceplein tot Brasserie Van Loock op de Dageraadsplaats. Al die know-how en haar buitengewone goede smaak vind je nu terug bij Koffie CR. Koffie’s, thee’s, wijnen, sapjes, pistolets, quiches, taarten… Alles wat je eet en drinkt is made in Belgium of is gemaakt door Belgen in het buitenland. 

Het leukste aan 50 worden?

Ik voelde me compleet. Ik heb al heel mijn leven een vriendenkring die gemiddeld 10 jaar ouder is en daar was ik stikjaloers op. Ik snakte naar 40 worden en op 50 had ik iets van: “Ik ben er! Ik ben geslaagd in mijn doelen!”

Het minst leuke aan ouder worden?

Ouderdom kan niet gelezen worden, tegenwoordig is het moeilijk om een leeftijd op iemand te plakken. Maar aan mijn handen zie je wel hoe oud ik ben, die kan je niet verstoppen en die liegen niet. Handen vertellen zoveel! Mijn handen vertellen met hoeveel passie en liefde ik al heel mijn leven met eten & degusteren bezig ben.

Wat zéker nog doen voor je 60?

Ik had nooit een kinderwens, dat heeft met mijn moeilijke jeugd te maken. Maar ik heb een fantastische vrouw met 2 kinderen en ik doe er alles voor om hen een mooie toekomst te geven!

‘Het Nieuwe 50?”

50 is de leeftijd waarop je klaar bent om de wereld te veroveren, op alle vlakken. Al die ervaring en inzichten zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om echt alles te kunnen doen. Het voordeel is dat wij écht geleefd hebben, alles met veel passie gedaan hebben, en daar plukken we nu de vruchten van.

Wijze raad voor vrouwen die nog 50 moeten worden?

No nonsense! Volg gewoon wat je wil doen, blijf trouw aan jezelf. Vroeger was het echt niet leuk om 50 te worden, nu is het een feest!

Koffie CR: www.koffiecr.be