Aha, 50 jarige is uitgeroepen tot mooiste vrouw van 2015! Hoe cool is dat?

Schermafdruk 2015-04-28 14.31.33
Actrice Sandra Bullock is op 50-jarige leeftijd uitgeroepen tot de mooiste vrouw van 2015. Cool! Daar gaat ons Wifty-hartje zeer snel en luider van kloppen.

People magazine kiest jaarlijks de mooiste vrouw van het jaar. Dit keer geen jonge actreusjes of socialites die zich te pletter selfie-n.

Een 50- jarige viel in de prijzen! Wow. En wil het toeval dat ik Sandra Bullock graag zie acteren. Heel zeker in het haast niet meer te overtreffen L.A. Crash (2004). Wie deze film nog niet heeft gezien, zet hem maar op je lijstje.

“Echte schoonheid is stil, helemaal in deze stad. Iedereen wil er hier anders uitzien”, zegt ze over haar hometown Los Angeles. “Wees een goed mens, een goede moeder en laat af en toe iemand met veel haast voor in de rij. Mensen die niet zo hun best doen, vind ik het mooist.”

Surf ik rond dan lees ik dat ze gezond eet om in shape te blijven én vier à vijf keer per week sport volgens Body by Simone. Een workout op basis van niet te grote gewichten en vooral beweging. “Zeker geen pretje maar een soort marteling”, zegt ze.

Yeah right, denk ik dan. Welke normale vrouw met drukke baan én kinderen in huis kàn 4 à 5 keer per week sporten?!

Ach, ik vergeef het Sandra. Wij zijn ongelooflijk blij en trots dat vrouwen van 50 er staan. Wifties zijn incontournable! Bijna dan toch. Nu nog op onze Arbeidsmarkt hé?

Wifty is een begrip en staat voor sexy, intelligent, AbFab, creatief.  Toch?

En een volgende keer, lieve Sandra, wees strenger op de fotograaf en ietsje minder photoshoppen? Hier en daar een rimpeltje maakt je nog échter.

 

(@Ann)

 

Schermafdruk 2015-04-28 14.31.46

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafdruk 2015-04-28 14.32.19

 

1 Comments
  • Hilde Van Peer

    Beantwoord

    Das een mooie keuze. Sandra is prachtig en ik hou ook van haar films.
    Way to Go …

Leave a Comment