Mmmmmmm!

 

Ann en ik spraken anderhalf jaar geleden voor het eerst af om het over Wifty in spe te hebben @ Salon de Thé Claude. Een oase van rust helemaal in boudoir stijl. Gastheer Claude De Burie ontving ons in stijl en wij kwamen elke week terug. We hadden een vaste tafel, waar we tussen al onze nota’s lekkere salades en heerlijke gebakjes voorgeschoteld kregen. Engelse gastvrijheid met de focus op genieten. Zonder wifi! Het werd dus old skool brainstormen met veel knipsels, notities en tekeningen… Met als resultaat dat we héél goed wisten wat we wilden toen we met onze plannen naar onze webdesigner ‘Charlie’ trokken.

Claude weet ook heel goed wat hij wil! Hij zocht een betere plek voor zijn salon en vond zowaar de aller-aller-beste plek! Mooier, groter en nog lekkerder… Salon de Thé Claude verhuisde zo’n 3 weken geleden van de Scheldestraat naar het Conscienceplein in Antwerpen: écht het mooiste plein van ‘t stad. Zooooo gezellig is het daar onder de bomen, met straatmuzikanten en zicht op de prachtige Carolus Borromeuskerk.

Ontbijten, lunchen, of A Lazy Afternoon Tea, met sandwiches, scones, cream, jams, taartjes en macarons? Champagne of de exquise nectars van Alain Milliat? We willen het allemaal en liefst NU! :-)

Je kan trouwens een stukje Salon de Thé Claude mee naar huis nemen. De macarons kunnen in een doosje mee in je handtas, en alle meubels zijn te koop!

Salon de Thè Claude – Hendrik Conscienceplein 5 – 2000 Antwerpen – Reserveren: 03 237 05 01 – www.salondetheclaude.be