Aantrekken is beter dan jagen. Het heeft geen zin en het is puur tijdverlies om achter een date (m/v) te jagen als je vaststelt dat het initiatief keer op keer van één kant komt.  

Alleen zijn kan soms zo moeilijk zijn – en zeker in deze bizarre tijden. Maar iemand leuk vinden die verder weinig interesse toont is nog pijnlijker.

Het gebeurt dat je een man tegenkomt die je helemaal ziet zitten. Maar als blijkt dat hij NIET achter jou aanzit, hou dan de eer aan jezelf en stop ermee. Steek ook geen tijd in het zoeken naar een reden of een ‘waarom’. Het ligt niet aan jou. Dus neem het niet persoonlijk en denk “Het zegt meer over die persoon dan over mij.”

Natuurlijk zou het fijn zijn om een woordje uitleg te krijgen of zelfs een leugentje om bestwil, je wil dit op een of andere manier kunnen afronden. We hebben nieuws: zo’n hello-goodbye-berichtje gebeurt zelden. Velen snappen de essentie van een dating etiquette nog steeds niet.

Mannen hebben een sterk verlangen om het initiatief te willen nemen in de relatie. Dus als je de indruk hebt dat je te veel energie moet steken om zijn aandacht te trekken en weten vast te houden… waardeloos.

Mannen houden van jagen. Zodra hij het écht wil, smijt hij zich volledig. 

Wees zeker op je hoede zodra je date ineens met eindeloze excuses afkomt om de afspraak maar niet te laten doorgaan.
Een man die zegt dat hij het druk heeft, dat hij verzuipt in het werk, dat een collega is ziek gevallen en nu 24/7 alles moet regelen, of meteen moet afreizen of dat er in de familie een ongeval is gebeurd en dat hij andere dingen op zijn bord heeft,…. vergeet die gast. Hij is totaal niet met je bezig. Hoe geloofwaardig het allemaal kan klinken.

Herken je het profiel: hij is charmant, heeft een betoverend glimlach en een heerlijke lach? Hij voelt perfect aan wanneer je probeert afstand te nemen. Ineens duikt hij weer op…

Ga niet langer achter een man aan die amper moeite doet of waar het vooral eenrichtingsverkeer is.

En stel dat er al meerdere dates waren, wees niet de vrouw die het toelaat dat hij spelletjes met je speelt en met je gevoelens. Of er vooral op uit is je tussen de lakens te praten.

Heb genoeg zelfvertrouwen, wees zeker van jezelf en verspil je tijd niet aan het WACHTEN op een man die niet bereid is om er werk van te maken.

ONTHOU DIT: een echte vent doet moeite en zal élke dag achter je aan zitten. Ook in tijden van corona zijn er tal van manieren om dat te laten zien. Een berichtje ’s morgens of zomaar tussendoor. Een lange (video-) call…

Reserveer je kostbare tijd voor een persoon die bezorgd is en om je geeft en loop heel hard weg van de man die je aan alles doet twijfelen of die je in verwarring brengt, ga met een man die jou als “prioriteit” ziet.

Iedereen verdient een liefde die puur is, speels, echt, avontuurlijk, diep, emotioneel, sensueel.

 

❤️ MIDLOVE IS OOK OP FACEBOOK, KLIK OP HET LOGO: