Wat een prachtige foto’s van een prachtige vrouw. Ali MacGraw (78) staat te blinken in Porter Magazine, de foto’s werden gemaakt in Santa Fe door Pamela Hanson. 

Ali MacGraw begon haar carrière zelf als assistent-fotograaf voor Harper’s Bazaar en werkte nadien als model. Ze werd wereldberoemd door haar hoofdrol in Love Story waarvoor ze in 1970 een Oscarnominatie kreeg. Ze was 6 jaar getrouwd met Steve McQueen. 

Toen ze net 50 was stortte zich op Hatha Yoga en gaf ze een yoga video uit ‘Ali MacGraw Yoga, Mind and Body’ die een mega succes werd. Een absolute aanrader voor alle Wifties die thuis met yoga willen beginnen! Volgens Vanity Fair is het nog steeds de beste yoga video ooit voor 50 plussers.

Ali was ook populair en geliefd voor haar mooie lange bruine lokken, toen ze 75 jaar werd besloot ze de natuur haar ding te laten doen. Ali: ‘Het zag er een lange tijd verschrikkelijk uit maar nu hou ik van mijn grijze lokken. Ik weet dat veel vrouwen rondlopen met twijfels, haar kleuren of het grijs omarmen.

Ik dacht ‘Enough is enough‘, en heb mezelf toegelaten te zijn wie ik ben. Ik kan het iedereen aanraden!”

Bron: Porter Magazine