Ik moest keikeikeihard lachen toen ik de ‘Barbie turns 50’- foto zag passeren op Facebook.

 Elke Wifty steekt nu toch de middelvinger op zeker?! Want welke gezond verstand associeert 50 met dit beeld?

Nu ja, ik heb ook de fout begaan – ik geef het toe – dat ik als twintiger  iemand van 50 associeerde met een eeuwige schort aan, platte comfortabele schoenen aan de voeten, deeg in haar grijs haar, uitgezakt lijf… Gelukkig staat dat beeld loodrecht tegen het beeld dat ik nu als wifty heb. En kijk ik naar mijn leeftijdsgenoten dan zie ik verdomd moordwijven in mijn buurt. En kan ik opgelucht ademhalen.

Met die uitzakkingen valt het nog mee. Zéker als je gaat liggen. Haha. En de potloodtest skippen. Ken je de potloodtest niet? Bon, je neemt een potlood en stopt die onder je borst. Blijft die hangen…euhm ja, dan ben je op een leeftijd dat je die test eigenlijk NIET meer moet doen.

Dus, Barbie, ga wat meer bewegen en blijf van die chips af!