Benen. You love or hate them.

Over borsten, buik, heupen, billen, ogen, lippen zijn bo.e.k.e.n volgeschreven. Alle vrouwenmagazines besteden sneller een beautyspreadje aan deze onderwerpen. Of zelfs een rondetafelgesprekje met lezeressen. Benen komen minder snel aan bod. Tegen dat de zomer tegen de lente aanschurkt, gaan we aan het scrubben, anti-cellulitten, epileren, liposucken

Voor de rest stoppen we onze onderdanen keurig in een broek of een panty. Of ben ik mis?
En zeker als we de 5 zijn gepasseerd,gaan we die benen van ons steeds minder showen. Of hebben we het misschien nooit gedaan?

Ga eens voor je spiegel staan en bekijk je benen en vertel wat jij van je benen vindt? Op een schaal van 10, welke score geef jij ze?
Zijn je benen iets wat als vanzelfsprekend bij je lijf hoort? Speel je ze nog graag uit als verleidingsinstrumenten?

En hoe ‘verpak’ je ze het liefst? Broek, panty, lange of korte rok? Met of zonder pumps, laarzen, enkellaarsjes, sneakers? Loop je nog graag met blote benen (tijdens zomermaanden)?

2 Comments
 • moniquerenders@yahoo

  Beantwoord

  Mijn benen zijn iets te mager, dus met een iets langer jurkje of een skinny jeans komen ze het best tot zijn recht….Op vakantie draag ik wel nog korte shortjes…Maar ik word toch onzeker over mijn knieên…
  Lange laarzen vind ik erg mooi, maar het is haast onmogelijk om een paar ‘boots’ te vinden met smalle schacht….ik kan haast met twee benen in één enkele laars. Waarom maakt men die zo gigantisch breed?

 • Emmy

  Beantwoord

  Euh Ann, was je dronken toen je dit schreef? ‘Alle vrouwenmagazines besteden reserveert sneller…’ Teveel G&T gedronken? Als je een liefhebber bent kan ik je de FG-23 – te drinken met Fentiman Tonic én koriander – aanraden. Je bent hier altijd welkom om er eentje te komen proeven!

Leave a Comment