OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met mixed shoes @ The Jane.

 

Eergisteren postte ik op onze Wifty Facebookpagina een foto van mijn twee paar dezelfde-schoenen-in-een-andere kleur:

“En dan kom ik weer met nieuwe schoenen thuis. Knalgeel én lichtblauw. “Die kon ik toch echt niet laten staan. Het lijken wel snoepjes! En ze kosten maar 39.95 euro per paar. Bij de Zara. Neen ze zijn niet te hoog. Natuurlijk is dat geen goede kwaliteit, maar ze zijn zo leuk te combineren deze zomer. Misschien kan ik ze zelfs mixen, een gele voet en een blauwe voet. Grappig toch? Wat?! Ik durf dat wel!” ;-) …. – Hélène et les chaussures #WiftyFetish”

Daar kwamen heel veel LIKES en reacties op: “Doen Hélène! One of a kind.” en “Fantastisch idee de kleuren combineren.”

Gesteund door die aanmoedigingen heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben ik gisteren gespot bij restaurant The Jane met één gele schoen + één blauwe schoen. :-)

De heerlijke gerechten en cocktails daar zijn ook een mix van bijzondere ingrediënten dus ik voelde me wel thuis met mijn mixed shoes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met mijn mixed shoes op de toog bij The Jane! :-)

Op stap met twee verschillende schoenen? Hou dan de rest van je outfit sober. Assorti nagels zijn een leuke knipoog. 

Sergio Herman was spijtig genoeg niet in da house, anders had ik hem zeker om een reactie gevraagd.

Sergio?

“Hier word ik even stil van, gewoon een kippenvelmomentje!”

Hahaha!

helene@wifty.be