Vogue liet ons weten dat de Brazilan wax passé is. Geen idee wat u de afgelopen jaar met uw schaamhaar uitgestoken hebt – eigenlijk willen we dat ook niet weten – maar het was wel bon ton om onze venusheuvel met veel aandacht te waxen of te scheren.  

Wie zich met haar/zijn creativiteit geen blijf wist kon zich volledig laten gaan down under.
De mafste vormen, een stijlvolle landingsstrip, volledig kaal… het kon allemaal. Een fluo kleurtje? Ook geen probleem. Of je volledig overgeven aan je geliefde die er een kunstwerkje van maakte. Been there, done that.
 
Nu is het weer helemaal hot om je schaamhaar te laten staan. Heeft het met de lente te maken? Ook je okselhaar en wenkbrauwen mogen terug in volle bloei staan, we gaan terug voor voller en natuurlijker. Madonna en Lady Gaga deden het al voor, maar wij stellen toch een paar voorwaarden…
 
We hebben geen enkel probleem met een wuivend Wifty bos. Trouwens, je schaamhaar beschermt je gevoelige vaginamond. Maar laten we het toch binnen de perken houden. Graag trimmen dus, vooral de zijkanten, in badpak of in bikini willen we geen spoilers zien. 
 
Maar hey, we willen niemand iets opleggen, iedereen doet wat ie moet. En als je dan toch voor een kunstwerkje gaat, kies dan voor een W en maak er een Wifty venusheuvel van! ;-)

          Bron: Vogue – Schilderij: L’Origine du monde van Gustave Courbet.