Ik hou van dieren. Alle dieren? Bijna alle dieren… Insecten, neen, die vind ik minder leuk. OK, spinnen zijn nuttig, maar ze blijven liefst ver van mijn bed.

img_9661Zot ben ik van poezen. Zelfstandig, onafhankelijk, eigenzinnig… Wat een plezier. Ik heb een paar fantastische poezen in mijn leven gehad: Hansje, Jefke, Max, Spock, Patrickske…

Helemaal verliefd was ik op mijn langharige rosse kater Patrickske, genoemd naar een roodharige vriend. Patrickske was een heerlijke kater. Soms meer hond dan kat, want hij luisterde, zat altijd op mijn schoot, volgde me overal, tot zelfs in bad. We waren vrienden… tot hij aangereden werd door een auto en ik hem bij de dierenarts moest laten inslapen. Ziek ben ik geweest, weken lang ontroostbaar.

Sindsdien ben ik voorzichtig als het op poezen adopteren aankomt. Ik wil zo graag, en liefst zoveel mogelijk. Maar ik blijf twijfelen, doe ik het of doe ik het niet?

Ik vond alvast heel plezant speelgoed. Poezen vinden niets leuker dan stoeien met kartonnen dozen. En als die kartonnen dozen er geweldig maf uitzien beleven zij en vooral wij er extra plezier aan.

Jouw kat in een roze cabrio, brandweerwagen of  vliegtuig? Miauwkes!

50584-610x610-1363906932-primary.png

 

 

50585-610x610-1363907045-primary.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Te koop bij www.fab.com