Yellow Bistro-project van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens in Brugge

292 Views

champagne-mottoprintHerinner je je Joan Collins nog als de decadente maar o zo heerlijke Alexis in de tv-serie Dynasty? Mét steeds een glas bubbels in haar sierlijke hand? Ik ben ook liefhebber van dat vocht. Voor een champagne breakfast ben ik steeds te vinden.  En het is ondenkbaar een terrasje met vrienden of vriendinnen te doen zonder eeen glaasje prosecco of cava. (Echte champagne weegt iets te hard door op mijn budget. Maar als een galante heer me trakteert zeg ik altijd ‘ja’!).  A partir d’un certain âge is elk excuus om te klinken een goed excuus.

Dus hou jij van bubbels? Dan is er goed nieuws. Van 28 februari tot 31 mei 2014 werkt het champagnehuis Veuve Clicquot mee aan het Yellow Bistro-project van De Mangeleer en Joachim Boudens, respectievelijk de chefkok (Europese Chef van het jaar 2014) en de sommelier (Eerste sommelier van België in 2005) van het beroemde driesterrenrestaurant Hertog Jan. Hertog Jan spitst zich toe op de subtiele ontdekking van smaken in een sfeer van vernieuwing.

Yellow Bistro zal elke middag en elke avond open zijn voor een smakelijke en ongedwongen maaltijd, een snelle lunch, of een ontspannen avond met vrienden rond een heerlijke waaier van tapas in de ‘Yellow Bar’. Die laatste is trouwens ook dé ideale plek voor een aperitief of om jezelf te verwennen met een glas Veuve Clicquot.

De selectie van onvergetelijke champagnes zijn: Veuve Clicquot Brut Carte Jaune, Rosé, Vintage Blanc 2004, Vintage Rosé 2004, Demi Sec, La Grande Dame 2004, La Grande Dame Rosé 2004 en nog tal van andere parelende pareltjes.

Yellow Bistro
Braambergstraat 10
Brugge.

van 12 u tot 15 u en van 18 u tot 22 u

Voor praktische informatie en reservaties:
www.yellowbrugge.be

veuve-cliquot

1 Comments
  • Oscar

    Beantwoord

    Wij gaan het alvast komende zaterdag eens uittesten!
    Feedback volgt nog.

Leave a Comment