De 3 C’s? Laat er ons nog 2 toevoegen, die van Christel en Coach!
CHRISTEL: Wifty had me al een duwtje gegeven om mezelf te introduceren als midlife coach.
Maar wat betekent coaching nu eigenlijk in deze context? Wat doet een coach nu anders dan een psycholoog of therapeut bijvoorbeeld? Sport-, voedings-, loopbaancoach is wegens de naam al bij voorbaat duidelijk, maar een Midlife Coach, pardon?
 
‘Ik voel bijlange nog geen Midlife, ben nog maar 40, …of ben ik er dan al wel?’
 
Volgens de zalige Wifty traditie spreken we niet echt over EEN leeftijd. We zijn wervelende vrouwen, gebeten door het leven, tot in de botten van ons lijf genietend van het grote aardse aanbod. Op andere momenten struikelend, gevuld met hartzeer, naar beneden getrokken door een teleurstelling.
 
We roetsjen erdoor, maar tegelijk is het nuttig om eens aan jezelf te zeggen:
“ Halt, pauze, stop!!”
Waar ben ik mee bezig? Doe ik wat ik écht graag doe?
Wat waren nu weer mijn tienerdromen?
Gaat dezelfde routine zich telkens herhalen? Zit er niet meer in voor mij?
 
Zit je ergens in vast? Moet je al dat niet gedwongen een keuze maken? Voel je bij jezelf een opborrelende onvoldaanheid in deze C-tijd (hopla, weeral een C).
 
In essentie ervaar ik mijn ‘klanten’ als boeiende avonturiers. Ze hebben iets bij dat ze me gaan vertellen. Iets dat ze bij een ‘goede vriendin’ bijvoorbeeld niet op dezelfde manier kwijt kunnen. Daar komt de eerste kracht al piepen: als je je verhaal vertelt aan een onbevooroordeeld iemand, begrijp je jezelf al een stuk beter. Door de vragen die ik stel, laat ik mondjesmaat een zeker besef van herkenning groeien.
 
Waarover het ook gaat, er zijn altijd andere manieren om de dingen te benaderen, zodat je een grotere waaier aan keuzes en mogelijkheden ontdekt. Mijn doos van Pandora, gevuld met specifieke technieken, laat ons ontdekken wat het beste bij jou past en doorvoeld nuttig kan zijn.
 
Het Fabuleuze aan je Aging herontdekken: hoe mooi is dat niet? De mogelijkheid om bij jezelf een Reset toe te passen. Nieuwe dingen uitproberen, jezelf een Kick geven en voelen dat dat deugd doet. En dat noem ik dan niet echt een Therapy maar Terug komen bij jezelf.
 
Jezelf verder laten evolueren, happig naar de keuzes & kansen, en ergens een verandering zien.
 
Heb of voel je bij jezelf zo’n drang naar iets anders? Is er zoiets dat sluimert, je gedachten beneemt, maar je weet niet dadelijk hoe je het zal aanpakken? Word je geïnspireerd door de fabuleuze Wifty Stories?
 
Kom af en vertel! Ik zie en hoor je graag!
 
Voor een afspraak of meer info over midlife coaching, contacteer Christel: www.crystalcoach.info