WIFTY’S NIEUWJAARSVRAAGJES ★ Hoe was jouw jaar? Wat zijn je goede én slechte voornemens? En je wensen voor 2020?

 

CLAIRE: “Ik ben geboren in 1964, naar het schijnt een heel goed wijnjaar. Ik ben dit jaar dus 55 geworden. 50 worden vond ik super en dan nog mogen aansluiten bij de Wifties… het kon niet meer stuk. Ik ben gelukkig getrouwd, heb zelf geen kinderen (Wim heeft er drie) en ik werk al 33 (!) jaar voor dezelfde organisatie: een échte ancien dus, maar de ‘jongskes’ bij ons zien me nog altijd graag komen, want ze vinden dat ik er helemaal geen 55 uitzie en me daar ook niet naar gedraag. ;-) 50: eindelijk mag je aan alles je voeten vegen, het moet allemaal niet meer zo, je hoeft jezelf niet meer te bewijzen en zoveel meer.


2019: “365 dagen: goeie en minder goeie, zalige, deugdelijke, soms wat moeilijker, maar allemaal op één of andere manier de moeite waard! Fijne ervaringen: yoga workshop, zuurdesem maken en zuurdesembrood bakken, een eerste (eindelijk!) fotoshoot, ingeschreven in een paar castingbureaus, fijne nieuwe collega’s leren kennen, een paar hele leuke nieuwe vriendinnen gemaakt…”


2020: “Ietsje beter qua gezondheid dan 2019 als het even kan… graag! Ik heb een zalige vakantie in ‘t verschiet met de mobilhome (nog nooit gedaan), nog meer fijne feestjes (met Wifties), nog meer van elk moment genieten.”


GOEDE VOORNEMENS: “Meer mediteren, meer yoga, meer bewegen, meer lezen… de alom gekende dus.


SLECHTE? “Nu ja, slechte: feesten, feesten, feesten…”


WENSEN: “Ik wens iedereen rust toe, jezelf (kunnen) zijn en dat OK vinden, me-time, jezelf graag zien, evenwicht. Met rust bedoel ik niet in je zetel liggen en niks doen, maar wél op je gemak zijn met jezelf en met je leven… Ik wens alle Wifties een bijzonder 2020 toe: veel zotte feestjes, een goeie gezondheid (jaja, afgezaagd, maar is toch wel heel belangrijk), elke dag kunnen genieten van de kleine en grote dingen die op onze weg komen, positivisme, veel warme mensen en deugddoende knuffels. En mijn lieve schat Wim een heerlijk leven.” ❤️