Dating 2.0. Wat te denken om dat met behulp van een filmpje te doen?

Wat een zalig initiatief van zoonlief om zijn moeder Eva aan leuke dates te helpen. En dat doet Noorse Alex met behulp van een grandioos filmpje. Het zou het begin kunnen worden van een nieuwe manier van jezelf voor te stellen. Dating 2.0.

Zoon Alex zet zijn moeder Eva in de vitrine en doet dat met enorm veel humor, respect en to the point. Je kijkt en blijft kijken. Alle aspecten komen aan bod op een speelse en creative manier. Haar hobby’s (dat lijf zeg!), familie, vriendinnen, haar tedere zorgen voor haar zus en moeder. Alles wat je moet weten, in beeld gebracht in enkele minuten. En zij, de mama, wist niets van wat de bedoeling zou worden…

Op YouTube introduceert Alex het dating filmpje van zijn mama zo…

“I would like to introduce you to my mother, Eva (69), who´s single and deserves a good man. If you are that man or know someone who could be, than please contact us…”

(Je wil toch onmiddellijk die zoon in huis halen haha)

Leuk om weten is dat de YouTube video meer dan 15 miljoen keer is bekeken. Eva had het voor het uitkiezen.

Zou dit een nieuwe manier van dating worden? Waarbij je je op een leuke manier voorstelt. Geen duffe, lompe soms gênante toestanden maar dynamisch, lust for life, plezant, grappig, intelligent,…

Nog mooier is het als dat op een respectvolle en waarheidsgetrouwe manier kan, zoals hier door een van je kinderen. Natuurlijk gaat daar serieus denkwerk, styling en storyboard mee gepaard. Je doet dit niet in 1,2,3. Maar het kan datingsites wel op ideeën brengen ;-)

Bekijk zeker het schattige filmpje.
(Niet zichtbaar: ga dan naar het Youtube kanaal)

Twee maanden later geven zoon en moeder een kleine update van de giga-reacties:
(Niet zichtbaar? Ga dan naar het Youtube kanaal voor het update-verslag)