1044415_10151767384887625_1103860955_nLieve Wifties,

Het leven van een vrouw ouder dan fifty loopt over een zonnige landweg door een bos van herinneringen in een regio waarin exotische bloemen bloeien en grote sterke, wijze mannen leven, de Sixtiemanties, bekend om hun vaardigheden op het gebied van liefde, seks en andere verwennerij.

Lieve Wifty, als er ooit een dag komt dat je voor het minste moet huilen, kom naar het land van de Sixtiemanties, ze kunnen je doen lachen en willen met je meehuilen. Als er een dag komt dat je de strijd om erkenning wil opgeven, ga naar de Sixtiemanties ze staan in de rij om jou moed te geven, te motiveren, en te inviteren in een exquise tent met lange tafelkleden, witte bloemen, vioolmuziek, zachte obers, koele champagne en gedempt schemerlicht.

Als er een dag komt dat je het gevoel hebt dat niemand naar je wil om kijken of luisteren, zal er in Sixtiemanland stilte zijn, begrip en aandacht en vind je twee sterke armen om in te slapen. En als er ooit een moment komt dat je een cruciale levensvraag hebt en je vindt geen antwoord, vraag dan gewoon, zonder schroom, zonder terughoudendheid aan een Sixtieman wat je precies wil, vertel alles over je leven, wensen, fantasieen en dromen en geef zonder wantrouwen, het is nu of ooit, alles wat je aan liefde en aandacht kan geven, want de Sixtiemanties hebben in hun levensherfst jouw liefde misschien nog meer nodig dan jij die van hen. En hėt antwoord op welke vraag dan ook is de pure, belangloze, gevende liefde die een ‘gebruikte’ man kan geven..

De schittering van je toekomst zal de weemoed en de glans van je herinneringen aan het verleden doen verbleken. Ook jouw morgen zal altijd beter zijn dan de dag van gisteren, omdat je elke nieuwe dag liever en wijzer wordt met meer moed om je zelf te zijn.

En… hoe lang een mens ook leeft: de seks wordt alsmaar beter en beter… En geef toe, er bestaat op deze wereld, in dit leven, geen heerlijker gevoel dan lang en veelvuldig klaarkomen in een sfeer van een tegenpool die met geduld, een meesterlijke techniek, begrip en liefde, dus met de hulp van jarenlange ervaring, je meisjesgevoel iedere keer weer uit je hart rukt.

Vurige wensen voor een brandend hart, kokend bloed, een rustig hoofd en voor een gouden decennium gevuld met nooit eerder ervaren rust, emoties en dromen.

Ivan Heylen