9789021560380_hr

 Van Gils & Gasten op één besteedde heel wat aandacht aan dit fenomeen. Jamie Oliver en steeds meer kranten pikken het ook op.  De Blue Zone-methode is gebaseerd op de levensstijl van mensen die ouder, gezonder & gelukkig leven.

Hoe doen zij het? Kunnen wij zaken op een simpele manier toepassen? Zo werd tijdens deze tv-uitzending het enorme belang van vitamine D uitgelegd. 

Wij hebben 5 exemplaren klaar liggen. Doe mee! 

Er zijn 5 plekken op aarde waar de mensen beduidend ouder worden: Californië, Sardinië, Nicoya, Icaria en Okinawa. Hun geheim is een stressvrij leven – ook op oudere leeftijd een doel in het leven – gezonde voeding, lichte beweging en een heel hechte gemeenschap.

Auteur Dan Buettner laat zien hoe we zélf een blue zone kunnen maken. Een makkelijk te volgen methode met maaltijdplanners en tips voor een meer ontspannen leven.

In dit baanbrekende boek laat Dan Buettner zien hoe je je gezondheid kunt transformeren met behulp van slimme eet- en leefgewoonten afgeleid uit nieuw onderzoek.

Met De blue zones-methode kunnen lezers zich laten inspireren door de bijzondere verhalen van de mensen, recepten en routines van onze gezonde ouderen. In het boek staan aanbevelingen voor je levensstijl, checklists en verhalen om je te helpen je eigen persoonlijke Blue Zones oplossing te creëren. 

Wil je kans maken op dit boek? Mail naar win@wifty.be, vermeld je naam + thuisadres en vertel in enkele zinnen wat jij veranderd hebt of wil veranderen in je manier van leven?

De wedstrijd loopt t/m 28 november 

De blue zones-methode
Auteur: Dan Buettner
Prijs: € 16,99
ISBN: 9789021560380
Kosmos Uitgevers

De wedstrijd loopt t/m 28 november

Succes!

ann@wifty.be