Heel soms passeert een foto mijn oogballen waarbij mijn adem stokt. Knap. Mooi. Stil. Alle credits voor deze fotograaf wiens naam jammer genoeg niet bij de foto stond vermeld. (De foto passeerde via Social Media)

Wat je ziet is een arbeider die de stoep sneeuwvrij maakt voor een affiche op Times Square. Zoals iedereen nu weet, houdt een sneeuwstorm the Big Apple en buurt stevig in haar greep. De gouverneurs van New Jersey en New York roepen op om zeer voorzichtig te blijven.

Ik hoop oprecht dat iedereen er veilig uit geraakt. Koude is erg. In mijn geval verkies ik liever té kou dan té warm. Ben je goed aangekleed (think thermisch ondergoed zoals op skivakanties) dan kan ik tegen een stoot.

Voeten/ tenen zijn het ergst. Hebben die koud, dan is de fun voorbij.
Ik las dat er sprake is van  gevoelstemeparturen van -25°! Djeezus, als dat maar goed afloopt in NY.  En zeker voor de zwaktsten onder de bevolking. Dat spookt dan steeds door mijn hoofd.

(Uit De Morgen in Beeld)