Maak van detoxen een wekelijks ritueel! Een vaste afspraak met jezelf. Gun maag, darmen, huid en rest van je lichaam een dagje ‘ontgiften’.

Detoxen of een detoxdagje per week is een goede raad die we flink in onze oren knoopten van niemand minder dan Elle -The Body-Mcpherson. Zij verkiest maandag omdat het weekend vaak twee dagen zijn van uitspattingen.  Te veel drinken, te veel pizza, te veel friet, te kort slapen, te lang uitgaan, …

Eén keer per week een vaste afspraak met jezelf.

Er zomaar aan beginnen is moeilijk. Wij hebben professionele hulp gevonden met behulp van een boek: ‘Mijn 6:1 Vastendieetboek’. 

Op Wifty publiceerden we reeds een voorproefje over hoe je zo’n dag best kan aanpakken: ga of klik door naar ‘Detoxen. Wat heeft je lichaam écht nodig om te ontgiften en vitaal en gezond te blijven.

Voor véél meer tips en een échte begeleiding van dag tot dag verwijzen we je dan ook graag naar het  ‘Mijn 6:1 Vastendieetboek’. Daarin vind je àlle uitleg over de kracht van vasten, naast meer dan 70 suikervrije, glutenvrije en zuivelarme recepten!

Bestel het Doe- & Dagboek en profiteer van de korting mét extra cursus.

Bestel je het boek rechtstreeks bij de auteurs via ikdoemee@zeseen.be of www.zeseen.be, dan krijg je een korting van € 2,00 op de winkelprijs én een gratis basiscursus twv € 14,95 (!) bij de vastenstrategie er bovenop. Mét GRATIS verzending naar België en Nederland.

Gebruik de kortingscode: WFT172

Kortom:  voor slechts € 17,95 heb je een complete gids.

 

Mijn 6:1 Vastendieetboek – Johan Van Eeckhout en Lies Barzeele

www.zeseen.be – ikdoemee@zeseen.be

detoxen Mijn 6 : 1 VastendieetboekUitgeverij Aerial Media –
winkelprijs € 19,95
160 pagina’s
NUR 440
ISBN 978-94-026-0175-6