Onze favoriete dragqueen Bang Bang LaDesh (50) is in haar nopjes, straks om 14 uur start de Antwerp Pride-parade en het belooft een groots spektakel te worden. Bang Bang LaDesh richtte de groep Drag Queens United Belgium op en ze zullen als groep meestappen in de Pride Parade. Je kan hen herkennen aan hun fitnesspakjes, hun dresscode is “80ties Aerobic Realness”.

Van 9 tot 13 augustus wordt Antwerpen in regenboogkleuren gehuld voor de 10de editie van Antwerp Pride en het hoogtepunt is zonder meer de parade. De kleurrijke stoet telt deze keer 62 delegaties en vertrekt op de Vlaamse Kaai en gaat via de Marnixplaats en de Scheldekaaien naar de Sint-Pietersvliet. Daarna kan je tot de vroege uurtjes verder feesten op het Love United Festival op het Steenplein.

Het Closing Festival op zondag 13 augustus op de Grote Markt mag je ook niet missen, oa Sarah Bettens, Belle Perez, Liliane Saint-Pierre staan op de affiche.

Bang Bang LaDesh deed alvast wat gezichtsyoga deze ochtend, ideaal voor elke 50+ vrouw! :-) 

Bang Bang Ladesh: “Mijn advies voor alle Wifties? Gewoon je zin doen. Grijs haar? Roos haar? Geen haar? Voel je vrij! Laat je niet meer de les spellen en doe waar je je gelukkig bij voelt!”