Duo’s zijn cool!

craig_and_karl_interview_13Duo’s zijn cool. En hot!

Ik ben fan van Gilbert & George, Pierre & Gilles, Christo & Jeanne-Claude. En van Theo & Thea, Ernie & Bert en Hélène & Ann ;-)

Ook pop-art duo Craig & Karl amuseren zich samen. En dat terwijl ze meer dan 5500 km van elkaar wonen.
Craig Redman woont in New York, Karl Maier in London en ondanks die afstand werken ze als duo dagelijks aan kunstprojecten, illustraties, design en typografie. Een wonderlijke samenwerking thanks to Skype. Met doordachte en humoristische pop-illustraties en installaties als resultaat. We kennen hun werk oa van het portret van Obama op de cover van New York Magazine naar aanleiding van zijn 2de verkiezing.

Craig & Karl werken ook voor Vogue, The XX, LVMH, Google, Nike, Apple & The New York Times. En voor het luxe leder merk MCM (Mode Creation Munich) ontwierpen ze voor deze zomer een limited edition ‘Eyes On the Horizon”.

mcm-craig-karl-eyes-on-horizon-5Een collectie clutches, handtassen, rugzakken en sleutelhangers met speelse pop-art illustraties; schattige ogen achter kleurige zonnebrillen, palmbomen, water… een knipoog naar zonovergoten, opwindende en eindeloze zomers.

Summer, where are you?!

 

www.mcmworldwide.com

www.craigandkarl.com

0 Comments

Leave a Comment