Eén jas, twee keer ànders. Jong versus oud.

285 Views

Other-stories-jong-oudKijk, zo zie ik het graag.  Applausje voor & Other Stories. Wie kent het merk? Het is het nieuwe zusje van H & M dat enkele jaren geleden COS lanceerde. Ik ben geabonneerd op hun newsletter en ik ben aangenaam verrast dat ze zo wijselijk én slim brééd communiceren. Dat ze de meest interessante groep van vrouwen – ouder dan 45+ – niet vergeten of over het hoofd zien. En als er één mayor speler mee begint, zal de rest snel volgen.  Hoop ik.

Twee modellen showen van de lente collectie een mooie, zwarte jas. Beetje klassiek van snit. De combinatie maakt het àf. Een zwarte broek én een witte top/blouse. Meer is het niet. Maar wat een effect! Op één foto zie je het effect bij jong én bij oud.
Meer hoeft dat niet te zijn.

Binnenkort zou & Other Stories een store openen in Brussel. Uit de store in Parijs (ik was er toevallig een dag na hun grand opening) heb ik een zalige buit van schoenen mee naar huis genomen.  Ook hun beautylijn is heel catchy om zien.

 

0 Comments

Leave a Comment