Natuurarts Stef Mintiens

 

Jullie kennen natuurarts Stef Mintiens al. Stef heeft een praktijk in Gent en ijvert al meer dan 25 jaar voor een gezonde voeding en levensstijl. Voor WIFTY kijkt hij met een basic gezond verstand naar de verhalen die over gezondheid & voeding de ronde doen en haalt ze door een sceptische mangel om over te houden waar het écht om gaat.

Eindelijk! Over deze gezonde levensvisie verschijnt volgende week zijn eerste boek: HERBATHEEK. Een boek boordevol recepten + tips + gezonde ‘boerenverstand’ wijsheid (erfenis van zijn wijze grootmoeder) voor een mooi en gezond leven.

Stef is bijzonder – en dat zeg ik niet omdat het mijn neef is – hij is uit het goede hout gesneden. Hij is nieuwsgierig en leergierig en steeds op zoek naar nieuwe manieren om het leven aangenamer en gezonder te maken. Wijze mens, levensgenieter pur sang, heel veel humor en empatisch tot op het bot. Een échte gever. ’s Winters rijdt hij met zijn soepfiets rond in Gent om warme soep uit te delen aan daklozen en minderbedeelden. That kind of guy!

Ik ben dus echt fier op hem en ik zie hem graag. Daar zit ook zijn warme en hartelijke bezorgdheid na het overlijden van mijn vader zeker en vast voor iets tussen. Verse soep, boterhammen met een eitje, warme wafels… gevolgd door een dikke knuffel en urenlange gesprekken. Daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor!

HERBATHEEK – een keukentafelboek dat je binnenkort niet meer kan missen!

Waarom je zijn boek HERBATHEEK niet meer zal kunnen missen eens het op je keukentafel belandt is wel duidelijk:

Meer dan 300 pagina’s met duidelijke uitleg over het hoe en waarom van gezondheidsproblemen en bruikbare tips om er zelf iets aan te doen

De invloed van voeding en voedselintoleranties  

Een uitgebreid schema met de correcte bestanddelen van basisvoeding

Tips voor een gezonde levensstijl en levenshouding

Detox en drainage

Handleiding bij de Kneipp Hydrotherapie

Bruikbaar en makkelijk toegankelijk Kruiden A-Z

Prachtige en unieke illustraties van Erwin Vanmol 

Gebonden en Hard Cover

– En last but not least meer dan 60 recepten die je makkelijk wegwijs maken in het bereiden van gezonde, volwaardige en lekkere voeding, van het ontbijt tot de ijsjes

[highlight]Volgende week donderdag 14 augustus om 19 uur wordt HERBATHEEK in Gent voorgesteld aan de pers.[/highlight] Wifties zijn ook welkom! Je kan kennismaken met het productieteam en jouw exemplaar laten signeren door Stef en Erwin.

Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar boek@herbatheekgent – dan krijg je alle details.

Voor wie er donderdag niet bij kan zijn, er volgt nog een boekvoorstelling op donderdag 4 september om 20 uur @ Boekhandel Limerick – Koningin Elisabethlaan 142 – 9000 Gent. Inschrijven via www.limerick.be

En je kan HERBATHEEK natuurlijk ook bestellen!

Volg deze twee eenvoudige stappen en dit mooie boek is van jou:

1) Stuur een mail met als onderwerp ‘HERBATHEEK boek bestellen’ en stuur  je naam + adres naar boek@herbatheekgent.be

2) Schrijf 29,95 euro + eventuele portkosten over op rekening nr BE57 0635 6508 3235 van Herbatheek Boek, Kon. Albertlaan 75 – 9000 Gent. Direct na de release op donderdag 14 augustus wordt het boek bezorgd.

Wifties die in Gent wonen of in de buurt zijn mogen het boek natuurlijk gewoon komen afhalen. Wel graag vermelden in je mail dan.

Portkosten: Antwerpen & Gent: Gratis – Voor de rest van België: 6 euro.