Elle Macpherson is net 50 en wow, ze ziet er nog steeds uit als een meisje van 18. Hm, horen vrouwen van 50 eruit te zien als meisjes van 18?

Screenshot 2014-07-18 09.27.17Hoho, de nieuwe 50-ers zijn er al. Check Wifty.be en je weet genoeg. De nieuwe 50-ers zijn sexy, hebben brains & looks, vertonen een serieuze AbFab kijk op zichzelf én de wereld rondom hen. En staan in de fleur van hun leven. Ze wéten ook dat het NU telt en gaan er stevig tegenaan.  I love die Women in Their Fifties.

Vandaag kreeg ik trouwens dit te lezen in mijn mailbox: ‘Hoe gaat het met jou? Hopelijk bolt je wagen weer vlotjes en jij ook. Je ziet er in elk geval super uit op al die Wifty-plaatjes. Als ik dat zie, voel ik me meestal zestig, ha!’
En ja, ik voel me zoooooveeeeeeeeeeeeel beter dan pakweg een jaar geleden. En ook zoveel beter dan toen ik 30 was.

Ook Elle Macpherson -aka The Body – bewijst met haar foto op Twitter dat ze –net 50 geworden – er best nog mag zijn. Wat zeg ik? Ze ziet eruit als een meisje van 18. Ze had hét 30 jaar geleden. En ze heeft hét nog steeds. Zelfs met iets té lang haar raakt ze ermee weg.

Ze lijkt op een fris meisje van 18. Ola. Stop. Rewind. Wat zeg ik ‘meisje van 18’? Is dat niet héél erg jong om er zo op je 50ste uit te zien? Klopt dit wel? Horen vrouwen van 50 er nog uit te zien als meisjes van 18? Achteraan lyceum en vooraan museum?

In Elle’s geval zal dat laatste wel niet zo zijn. Ze heeft extreem goede genen. Maar toch. Op je 50ste geen enkele rimpeltje hebben. Hmmm.  Zelfs al drink je dagelijkse liters water én gezonde sapjes, drink je nooit koffie, weiger je alle bubbels, snoep je nooit één gram suiker, eet je nooit een frietje, doe je nooit dit of nooit dat. Ik besef dat er vrouwen zijn die gezegend zijn met dit soort genen. En als je blij én positief én optimistisch in het leven staat, je heel veel terug krijgt van je eigen lichaam.

Hoe dan ook, het is duidelijk dat 50-ers er stukken jonger uitzien dan onze oma’s op die leeftijd. En dat op zich is al een mooie vaststelling.

Elle Macpherson

Screenshot 2014-07-18 10.10.54

0 Comments

Leave a Comment