Trouwen rond je vijftigste, we hadden het er al eens over.  Els (56) dacht dat ze nooit zou trouwen, dat was écht niets voor haar. En kijk, half september trouwde ze voor de eerste keer met haar vriend Marc. En ze vindt dat nu de meest romantische daad ooit. Ze zagen er zo mooi en o zo verliefd uit! Lees haar briefje aan Wifty:

943717_741369362545356_1320483552_n

“Trouwen, ik dacht dat ik dat nooit zou doen.

Op een of andere manier vond ik dat nooit nodig. Sinds de scheiding met de vader van mijn kinderen, lag een nieuwe relatie, laat staan trouwen niet echt binnen de verwachtingen.

Maar het leven kan rare bochten maken en zette drie jaar terug een geweldige man voor mijn neus. Een kostbaar cadeau dat ik zonder enige angst of wantrouwen met beide handen aangenomen heb, want ondanks het verleden ben ik altijd in de liefde blijven geloven.

Toen Marc me vroeg om zijn vrouw te worden, vond ik dat de meest romantische gedachte ooit.

Op 14 september was het zo ver. Het is een prachtige en sprookjesachtige dag geworden. Vrienden en familie verzamelden in het kerkje van Lillo voor een ontroerend ritueel, gedragen door onze wederzijdse kinderen.

Nadien feesten op de badboot. Op de foto’s staan allemaal lachende gezichten. Een vriendin vroeg me of het nu anders voelt en ja.. dat doet het. Als je ten overstaan van allen die je lief zijn ja zegt aan elkaar, dan versterkt dat op een of andere manier toch de verbinding die er voorheen al was.

We voelden ons zo gedragen door iedereen en in het bijzonder door onze kinderen. Ze hebben ons liefdevol toegesproken, voor ons gezongen, met ons gedanst. En dan nog zoveel warme wensen, gedichten…

Het was één grote, liefdevolle en blije dag. Wat een groot cadeau!

Liefs van Els, een heel gelukkige WIFTY