Wifty Elizabeth is zware user van facercise. En ze wil haar geheimpje sharen op deze duoblog. Het is fitness voor gezicht, nek- & kaaklijn. Ideale fitness want er komt géén zweetdruppel aan te pas.  Meer nog, je kan het in verloren momentjes doen. In de auto, op wc, in de lift, tijdens het douchen,  overal waar je alleen bent.  Collega’s zouden maar vies kijken als je steeds grimassen trekt. En ik moet toegeven dat haar gezicht, nek- én kaaklijn prima in shape is. En combineer je dat met de
en gezonde voeding, dan strààl je.

Googel ‘facercize’ en je krijgt tal van hits. Zoek deze mét youtube filmpje. Dan krijg je een lijst met hele how to- filmpjes. In diverse talen die je niet nodig hebt. Goed kijken naar het filmpje en copy+paste. Probeer het maar eens en laat ons weten wanneer de eerste complimentjes binnenkomen. Genre: amai, je ziet er goed uit.

En wist je dat veel glimlachen ook een prima oefening is? Probeer het eens en stel vast ook hoeveel spieren werken? Je gebruikt 17 spieren om te lachen en 43 om ‘donker’ te kijken. Vwala, I rest my case.

 

Free photo: by Kyle Loftus @ Unsplash