Een Fitreis in Turkije. Wat denk je van een weekje weg en superfit terugkomen? Schrijf je snel in voor de Wifty-proof Fitreis onder leiding van Sonja Kimpen en Marc de Jonck.

Fit- en slankreis met Sonja en Marc. Het kan niet anders dan dat je in handen bent van deskundigen die wéten waarover ze het hebben.

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde: we willen volop genieten (ja, met nog een extra wijntje en ijsje om af te ronden), lekker bewegen zonder fanatiek te zijn en uiteraard: massa’s energie en ons goed in ons vel voelen.

Fit zijn hangt niet af van je leeftijd, maar van je levensstijl. Je kan een Bourgondiër zijn en toch goed in vorm met veel energie door het leven gaan door de mentaliteit in je hoofd te veranderen!

Een energetische levensstijl heeft alles te maken met willen en niets met moeten.

Alles begint tussen je oren. Je kent ondertussen het jo jo-effect, je weet ook dat diëten niet werken. Stop daar dan ook mee en kies nu voor een gezonde aanpak.

Deze mentale switch kunnen we samen in één week bewerkstelligen. Geen strakke eet-schema’s, geen dieet, geen hard labeur, maar wel volop gaan om de 10 Synergie principes meester te worden en voor altijd je blik op jezelf, je voeding en je beweging te veranderen.

Het resultaat: je komt naar huis met een koffer vol tips, trucs en hulpmiddelen die het je makkelijker maken om dé 10 synergieprincipes te trainen zodat ze nadien voor de rest van je leven werken voor jou.

Kortom een synergetische aanpak: Jij, je lijf, je hormonen en je brein: samen één sterk team.

Meer info: www.sonjakimpen.be/fitreis

 

Fit-en-slankreis Turkije Sonja Kimpen

 

Fitreis Sonja Kimpen