Sylvie Michèle (46), wereldreiziger, snowboardster, vrouw van Roel en mama van 2, was ooit psychotherapeute, maar gooide het over een andere boeg.

Sylvie: “Een passie is het , fotografie. Ik liep al van mijn 8 rond met een camera en op mijn 15de stond ik in de Doka foto’s te ontwikkelen als bijverdienste. Ik maak veel verre reizen maar haal niet alleen daar mijn inspiratie op. Vaak gewoon op de straat in Antwerpen, ik kan ontzettend gefascineerd zijn door mensen, ik zie altijd wel iets moois, iets uniek, iets wat een ander niet ziet en leg dat vast op camera. Door mijn achtergrond voel ik mensen zeer goed aan en stel ze op hun gemak, dan zie je pas hoe schoon deze mensen zijn, authentiek, gewoon zichzelf. Naast mensen fotograferen hou ik van abstracte kunst, ik ben helemaal weg van Rothko en dat in combinatie met Scandinavisch design, helemaal “me”. 

Sylvie verrast ons elke keer weer met haar kijk op mensen en gebeurtenissen. Ze vertelt verhalen zonder woorden. Sylvie legde onze Wifty Ontbijt Staking op Vrouwendag vast in 16 beelden.

Nee, we vertellen niets, kijk gewoon…

 

Sylvie contacteren voor foto’s kan via: sylviemichele_photography@yahoo.com of tel 0477446939

helene@wifty.be