Geluk zit héél vaak op een miniplekje

klavertje-vierEn vandaag ben ik het tegengekomen. In het mooie zonnetje. In mijn dochter. In de wandeling met hond en geliefde. In de ogen van andere ook zéér genietende mensen.  Meer moet dat niet zijn.

En als ik het verhaal hoor van Shirley ben ik nog meer overtuigd dat je het allemaal niet té ver moet zoeken. Of dat je je geluk moet afhankelijk maken van anderen. Laat die lijn maar starten uit jezelf. En zoals ooit een coacher vertelde op een timemanagement opleiding: véél delen, dat komt allemaal terug. Bon, op professioneel vlak was dat niet helemààl waar. Maar op privé vlak klopt dat wel. En ook, niet téveel willen verwachten van anderen. Rest is bonus.

En néén, dit is géén kerstboodschap. Hahaha, ik ben geen koning Filip. Dit is gewoon iets dat ik zomaar wilde delen met wifties en andere passanten ;-)

0 Comments

Leave a Comment