Mila (53) en Han (60) zijn een paar apart. Excentriek en eigenzinnig volgen ze hun hart en proberen ze al hun dromen waar te maken. En dat zijn er heel wat want het uitvinden zit Han in de genen.

Mila: “Wij proberen zoveel mogelijk te doen wat we willen. Onze gezondheid staat op de eerste plaats, daar begint alles mee. We sporten heel veel, altijd samen. In onze jonge jaren waren we allebei topsporters.

Dromen mag zoveel je wil, maar je moet wel realistisch blijven, met de beide voetjes op de grond blijven. We proberen vooruit te gaan, nooit stil te staan. Dat doen we door veel te reizen en nieuwe dingen te leren, zoals nieuwe talen, nieuwe manieren van bewegen, filmprojecten enz.. Han heeft altijd plannen voor nieuwe projecten, hij is heel creatief, elke dag is er wel iets nieuws in ons leven en daar ben ik hem heel dankbaar voor!”

Han: “Ik vind het heerlijk om samen met Mila op avontuur te zijn, want zo zien wij ons leven. Mila is een pracht van een vrouw, ze staat open voor al mijn creatieve uitspattingen. En geloof me, dat zijn er wat. Ach ja da’s waar, ik ben 60! Ik ben daar zelf niet zo mee bezig. Mijn vader was uitvinder. Hij ging vroeg dood, hij was net 70, zijn beste vriend is ondertussen 85.

Doodgaan, als je het in het grote totaal ziet maakt het eigenlijk geen bal uit wanneer je dat doet. Maak elke dag gewoon heel leuk en streef er niet naar om oud te worden. Het leven is eigenlijk 1 grote grap, hahaha!”

helene@wifty.be