Ik heb in mijn leven heel veel liefdesbrieven gekregen. Ik heb de mooiste exemplaren bijgehouden in een speciale map. Ik lees ze nooit. Misschien later als ik heel oud ben en als lezen mijn enige blik op de wereld zal zijn.

Een ex-geliefde heeft lang geleden de andere liefdesbrieven die in kartonnen doos zaten bij het huisvuil gezet. “Per ongeluk!” Yeah right! ;-)

Ik heb zelf ook veel liefdesbrieven geschreven en ik doe dat nog steeds. Ik schrijf en teken graag en ik wil van elke brief of kaart iets bijzonders maken. Ik schrijf liefdesbrieven naar Hans, naar mijn mama & papa, naar mijn broer en zijn kinderen, naar mijn vriendinnen en vrienden… Er gaat niets boven een met de hand geschreven brief of kaart waarin je laat weten hoe graag je iemand ziet.

Vandaag schrijf ik een liefdesbriefje aan Wifty. Want sinds een dik jaar is Wifty een nieuwe én grote liefde in mijn leven. ;-)

En voor alle Wifties, laat één ding duidelijk zijn: Wifty loves you!