Chris (52) sluit een bijzonder heftige periode af. Ze verloor in 14 maanden tijd haar ouders. Dat hakt er best hard in. “Je blijft letterlijk verweesd achter.”

Chris Verlinden is director van Parship. We hebben haar leren kennen als een hele leuke en warme vrouw. Vanaf de allereerste seconde dat we het over onze Wifty-Plannen hadden, was en is ze een ongelooflijke fan. Ze steunt ons door dik en dun en dat waarderen we enorm. Ondanks de ferme meppen die ze afgelopen jaar heeft gekregen, reserveerde ze een momentje om een pak lieve wensen te mailen naar alle Wifties.

“Beste Wifties,

het einde van het jaar is het het moment bij uitstek om even terug te kijken op wat is geweest, of misschien ook op wat niet heeft mogen zijn. De rekening wordt als het ware gemaakt. Eindigen we ‘break even’, in ‘het rood’ of toch met een dikke plus?

Voor ieder van ons is dit anders, zelfs soortgelijke gebeurtenissen kunnen anders aangevoeld of geïnterpreteerd worden. Is dat erg?…neen in geen geval.

Ikzelf sluit een bijzonder heftige periode af. In 14 maanden tijd ben ik mijn beide ouders verloren. Dat hakt er best hard in, je blijft letterlijk verweesd achter.

Vermoedelijk ben ik – gezien de leeftijd – niet de enige Wifty die dergelijke zaken meemaakt. Mijn balans werd heftig verstoord, maar in het rood ben ik niet geëindigd.

Ik heb immers ook mogen ervaren dat hoe verdrietig bepaalde zaken ook waren er zoveel mooie, warme en leuke herinneringen tegenover stonden die zalvend en troostend werkten. Ik hoop van harte dat lotgenoten hetzelfde mogen meemaken.

Ik ben ook dankbaar voor het geluk dat ik mocht delen,  de warmte waarin ik me heb mogen nestelen,…. het waren niet altijd grote daden of zaken die ertoe deden…soms zat het geluk ook verscholen in de kleine mooie dagdagelijkese dingen.

Het einde van het jaar is ook een periode van vooruitkijken. Het nieuwe piept al om de hoek.

Voor de ene luidt het nieuwe jaar een periode van iets nieuws in, een periode van hoop, nieuwe avonturen, nieuwe vriendschappen en wie weet ook nieuw relaties. Terwijl anderen misschien nog een berg over moeten, nog wat te overwinnen hebben.

Ik wens iedereen de goesting om met 2 voeten dat nieuwe jaar in te springen. Voor hen die het wat moeilijker hebben de moed, de wil om de beren op de weg te verslaan en het vertrouwen dat alles goed komt.

De Single Wifties onder ons wens ik de kracht om wat verwerkt moet worden te verwerken, de veerkracht om terug op te staan, ….. maar ook een open blik om de nieuwe dingen die men tegenkomt te exploreren en te omarmen.

Geniet, geef, neem, heb lief, omarm, ontdek, proef, durf te doen, te springen, …. maar sta ook even stil wanneer het nodig is.

Ik wens jullie van harte een liefdevol 2018!”

Chris
PARSHIP