Wifties (women in their fifties) weten wat ze willen. Dat is het voordeel van ouder worden, ze willen geen tijd verliezen aan onnuttige zaken. Zoals eindeloos van hot naar her rennen om originele en exclusieve cadeautjes te zoeken voor andere wifties die ook weten wat ze willen.

1004013_643497845677580_508978498_n

Ook Véronique van Corifeo weet wat ze wil, en hoe. Zij stelt met veel liefde en passie een eigentijdse mix samen die me telkens weer in de war brengt. Want ik wil alles. Van de glasjuwelen van Elisabeth Leenknegt tot de grote Cores da Terra kersen en alle armbandjes! De handdoeken van Missoni voelen zo ontzettend zacht aan! En het servies dat ik hier vorig jaar kocht vind ik nog steeds fantastisch, maar nu ontdek ik dat mooie keramiek servies van Pascale Naessens! En Véronique heeft een oog voor straffe Belgische ontwerpers. Zoals de mooie, vrouwelijke T-shirts en sjaals in zalige stoffen van Chantal Vangelatos en de prachtige handtassen van Clio Goldbrenner. En het witgoed van Veerle Dobbelaere en Karin Van Winkel, plus de boeken van Martine Prenen en Pascale Naessens

Met de cadeaus die ik bij Corifeo koop scoor ik altijd, mensen worden al blij als ze nog maar de verpakking van Corifeo zien! En met kerstmis is er geen houden aan, ik ben er zeker van dat de kerstman boven Corifeo woont. En hij heeft stijl.

Onlangs was ik weer helemaal in de war. Ik had me voorgenomen om me aan mijn lijstje te houden: een cadeautje voor Martine Prenen en een cadeautje voor Louise’s 16de verjaardag. Het liep uit de hand, ik kwam thuis met 12 cadeautjes, waarvan drie voor mezelf.

“Het is de schuld van die eigenwijze selectie helemaal op mijn maat!” roep ik dan verdedigend. En hubby Hans schudt glimlachend zijn hoofd want hij weet dat ik ook voor hem altijd een cadeautje mee heb.

Het is dus allemaal de schuld van Corifeo… het is er veel te gezellig, ze zijn er veel te lief, de muziek is er veel te goed, ze weten veel te goed wat ik wil, er is veel te veel keuze… Als Corifeo een restaurant zou zijn, dan was het zeker en vast een drie sterrenrestaurant. Want het is een uitzonderlijke winkel, vaut le voyage. Het aanbod is altijd verrassend en soms buitengewoon. Er worden bubbels geserveerd, de bediening is onberispelijk en het interieur is stijlvol.

Way to go, Corifeo!

Tja, valt het op? Corifeo is mijn lievelingswinkel! :-) Dat heeft vooral met het aanbod te maken, maar ook met eigenares Véronique die dé perfecte gastvrouw is. Met vers van de pers, het eigen Lifestylemagazine van Corifeo: Blue. Met aandacht voor Wifty en een column van mezelf :-). De digitale versie kan je hier bekijken: http://www.corifeo.be/blue.html . Een gratis exemplaar kan je verkrijgen in de winkel.

Corifeo – Van Hemelrijcklei 1 – 2930 Brasschaat – www.corifeo.be

1383046_709344995759531_70741833_n