THE SEVEN YEAR ITCH

? Zeven jaar Wifty, dat hadden we ons enigszins anders voorgesteld. Er stonden heel wat festiviteiten op onze agenda: verschillende Wifty Connects, Champagne Brunch en Midlove Diner & Dance, de enige echte Wifty Party @ Café Storm… Het was onze bedoeling om met zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk feest te vieren.

? Maar die 7’de verjaardag zal anders verlopen… Het virus houdt ons in zijn greep, de quarantaine is een feit, het enige wat nu telt is gezond blijven.


? Deze situatie heeft ons aan het denken gezet. Hoe gaan we de volgende 7 jaar aanpakken? Hoe zal het leven er na de crisis uitzien? Dit is een uniek moment, hoe kunnen we deze kans aangrijpen om vernieuwend verder te gaan? Het is tijd voor verandering, anders denken, anders leven, anders beleven. Samen met jullie.


HET IS TIJD VOOR CLUB W


? We zijn nog nooit zo verbonden geweest met elkaar. Onze interactie hier online en onze Wifty Connects waren daar het voorbeeld van. Hoe kunnen we deze verbondenheid verder uitwerken zodat we er allemaal beter van worden? Wat is er nog relevant? Wat is de balans tussen online & offline? Hoe kunnen we elkaar versterken en blijmaken in onze community?


? We geloven in een nieuwe aanpak, een nieuwe energie, met respect voor onze community, met respect voor het leven na de crisis. Een online en offline plek waar we elkaar stimuleren om de toekomst anders aan te pakken, waar we kunnen dromen, waar we samen mooie dingen kunnen realiseren, waar we elkaar helpen. Een plek voor schoonheid, inspiratie en visie.


? Club W staat voor wij, welzijn, werkelijkheid, waarheid, waarachtigheid, wijsheid. Kortom, Club W omvat alles van belang, met zin voor realiteit en oprechtheid. En humor.


BACK TO NATURE, BACK TO REALITY


? Vandaag planten we de eerste boom. Genieten jullie mee van de mooie bloesems van onze appelboom?

? Alle suggesties en tips voor Club W welkom onder onze boom. Illustratie: Lucas Sauviller