Ondertussen in onze We Are Wifty mailbox, een berichtje + foto van Ilse (48) en Marina (59).
Marina: “Ilse en ik zijn vriendinnen en collega’s, op de foto zie je ons met onze spiksplinternieuwe zonnebrillen op, helemaal blij omdat we een avondje op stap gingen.
We hebben elkaar leren kennen op het sollicitatie examen van onze werkgever, de stad Leuven. Tijdens de middagpauze was ik in een naburig cafeetje iets gaan drinken. Ilse kwam op me afgestapt en vroeg of ik het ook zo moeilijk vond. Ik weet nog dat ik dacht, wat een mooie vrouw. Zij is heel open en spontaan, door iedereen geliefd, kortom een topvrouw! En het allerbelangrijkste, er is een stevig hoekje af en ze kan me altijd aan het lachen brengen. 
Dit jaar kennen we elkaar 20 jaar. We hebben heel veel meegemaakt samen, we hebben elkaars tweede huwelijk meegemaakt en zijn ook allebei voor de tweede keer gescheiden. Nu hebben we allebei sinds een jaar of vier een nieuwe relatie, maar trouwen doen we geen derde keer meer!
Na een paar turbulente jaren proberen we gelukkig te zijn in het hier en nu. We hebben allebei iets van ‘we zien wel’ en nemen het leven zoals het komt.
We houden van mooie kleding en een verzorgd uiterlijk en kopen allebei nogal veel kleren. Zoals Ilse het zo mooi kan zeggen, we hebben onze vette en magere jaren. Afhankelijk van onze situatie gingen we van dunner naar dikker en omgekeerd. Er goed uitzien is belangrijk voor ons. Het is toch geweldig als je merkt, dat je zelfs op mijn leeftijd (bijna 60) nog nagekeken wordt. Ilse heeft altijd veel succes en niet alleen omdat ze zo mooi is, neen, ze is lief en goedlachs, en dat spreekt de mensen aan. Ze blijft positief, zelfs met haar rugletsel, waardoor ze maar halftijds kan werken.
De laatste jaren gaan we niet meer zoveel op stap, omdat onze gezondheid het minder toelaat. Maar als we weggaan, is het nog altijd dolle pret. En het allerbelangrijkste, als het nodig is zijn we er voor elkaar!”
Heb jij ook een foto + verhaal om te delen @ Wifty? Eén adres: wifty@wifty.be !