Trappen jullie ook regelmatig in de clutch val? Ik wel. Helemaal mijn ‘clutch’ :-) kwijt bij het zien van weer een kleurrijk prachtexemplaar zoals hier op de foto.

Met als resultaat, een kast vol clutches, in alle kleuren en maten… MAAR hoe mooi ze ook zijn, ze zijn zo verschrikkelijk onhandig! Daar sta ik dan op die glamglam receptie of op café met mijn mooie clutch in de hand. Niks te ‘handtas aan mijn schouder hangen’ en niks te ‘2 handen vrij om vast te pakken wie en wat ik maar wil’… Dus onder de oksel dan maar met die clutch want dat mooie ding zomaar ergens neerleggen kan ook weer niet.

Ik word er lastig van, want niks zo vervelend dan accessoires die je bewegingsvrijheid belemmeren. Eigenlijk moet ik eerlijk toegeven dat ik handtassen tout court lastig vind. Wat een gedoe! Je moet er eens op letten als je de volgende keer op een terrasje zit, hoeveel vrouwen er met hun handtas struggelen. Te groot, te zwaar, te onhandig… Grappig!

Clutch LARA by Edie Parker

Wat niet wegneemt dat mijn hart een slagje sneller slaat bij het zien van deze Edie Parker rainbow clutch.

Brett Heyman, founder & designer van Edie Parker, ontwerpt  juweeltjes van vintage-style clutches en handtassen geïnspireerd op het nachtleven tijdens de jaren ’50 en ’60 uit de vorige eeuw. Handmade in America!

By the way, Edie Parker was de eerste vrouw van Jack Kerouac en de auteur van de memoires “You’ll Be Okay” over haar leven met Kerouac en over het ontstaan van de Beat Generation.

Dat maakt de clutches van Edie Parker nog aantrekkelijk! :-)

www.edie-parker.com