Ingrid (63): “Mijn dochter is mijn soulmate, we werken samen en dat vind ik heerlijk. Ons motto is “One life, live it!”

 

Ingrid (63) is een heerlijke vrouw, ze is goedlachs en gul, het is elke keer weer een plezier haar te zien. Samen met haar dochter Emma runt ze een leuke boetiek in Schilde waar vrouwen van alle leeftijden verwend worden.

“Leeftijd is niet belangrijk, alleen brengt ouder worden je dichter bij het einde… geen tijd te verliezen dus! 

Ik geniet echt van het leven; reizen, motorrijden en sociaal contact zijn heel belangrijk voor mij. Ook mijn werk zie ik als een hobby.

Ingrid met haar dochter Emma.

Ingrid met haar dochter Emma.

Mijn geheim? Mijn dochter Emma, ze is mijn soulmate, we werken samen en dat vind ik heerlijk. Ons motto is “One life, live it!

Liefhebben, mensen graag zien en niet zwaar tillen aan futuliteiten houden me gezond. Ik laat geen routine toe in mijn leven, ik pluk de dag. 

Ik vind het ook belangrijk om natuurlijk ouder te worden, geen cosmetische ingrepen voor mij. Je leven staat op je gezicht, dat vind ik zo mooi, elke rimpel vertelt een verhaal, positief of negatief. 

Veel lachen doet deugd én vergeet niet te huilen als je wil huilen. Geen pillen nemen om emoties te onderdrukken, dat zorgt voor blokkades en daar word je ziek van. 

En niet te vergeten: mijn dagelijkse dosis pure chocolade, hahaha! 

Boetiek Emmanuelle – Turnhoutsebaan 286 – 2970 Schilde
helene@wifty.be
6 Comments
 • Toet

  Beantwoord

  Ooooh zo mooie foto van Pitje. Een suuuuper vrouw. Altijd goedlachs en levenslustig. Het is altijd “thuiskomen” bij hen in de winkel. En samen met Emma zijn ze een TOP team. Ik ken ze allebei al heeeel lang en ze maken echt deel uit van mijn leven. Hun boetiek is the place to be voor leuke betaalbare mode. Ik kan er mijn kinky smaak vinden maar er is voor elke vrouw, van welke leeftijd ook, wat wils.
  Wij hebben samen hetzelfde levensmotto “one life, live it”, en daar genieten we met volle teugen van. Onze wekelijkse babbeltjes bij een tasje koffie zou ik voor geen geld willen missen.

  xxx
  Toet

  • Anoniem

   ❤️

 • Marita

  Beantwoord

  Wauw wat een vrouw! Met zo’n mentaliteit wordt ze zeker 100. Zo moeder, zo dochter is hier ook heel duidelijk. Veel levensplezier samen! Groetjes, Marita

 • vif

  Beantwoord

  Ik ken de winkel,ik ken de mama van vroeger al en ik ken de dochter… supermensen ! In de winkel én bij deze mensen voel je je thuis . De winkel heeft altijd wel iets nét iets anders.. stoer, chic, casual.. u vindt het er allemaal.
  En als je uit de paskamer komt is het net of je thuis aan t passen bent, alleen krijg je hier suggesties of hulp er met de glimlach bij .EN elke week hangt er wel iet nieuws , dus niet zo wauwie voor mijn portemonnaie, maar dat is dan ook het enige minpuntje ; )

 • Inge

  Beantwoord

  Ik moet nog 50 worden, nog 3 jaar te gaan, maar dankzij Wifty en vrouwen als Ingrid schrikt het ouder worden mij niet langer af. Bedankt om te laten zien dat goesting in het leven van groot belang is om relax ouder te worden en inderdaad geen tijd verliezen aan futiliteiten… Dikke kus voor iedereen die dit leest! X

 • Dominique Devillé

  Beantwoord

  Wij hebben de dochter nog als baby gekend in de winkel, het was altijd zalig om bij Emmanuelle te shoppen, als Ingrid in de winkel was, ging je nooit buiten zonder te komen, zij wist zo goed wat bij mij paste. Ik woon nu al jaren in Brasschaat, moet dringend eens terug gaan winkelen in Schilde. Doe zo voor Ingrid.en met uw kinderen werken is zalig, ik werk alle dagen met mijn 3 kinderen.

Leave a Comment