Ik ben Isabelle en in augustus officieel Wifty geworden. Heerlijk om te kunnen zeggen dat ik ‘50’ ben, ik ben er enorm dankbaar voor. Wijsheid komt inderdaad met jaren, al zal ik nooit alle wijsheid in pacht hebben. Gelukkig maar, anders heb ik niks meer om te leren.

Ik ben hoogsensitief, een hangry type, groot Zeeland liefhebber, boekenverslindster, beginnend golffanaat en alleenstaande mama van twee tieners.

De laatste jaren heb ik mijn leven in soms grote, soms kleine stappen omgegooid. Soms met vreugdesprongen en soms met serieuse wat angst. Ik herinner me Will Smith die in een video zei dat ‘achter de berg van angst ligt het leven’.  Soms moet je gewoon springen.

In april van dit jaar ben ik ontslagen op mijn werk. Nooit leuk, maar eigenlijk was dit een zegen. Gaat de ene deur dicht, dan gaat er een andere open. Welke dat ging zijn, daar had ik alleen nog geen idee van. Ik kom niet uit een ondernemersfamilie, integendeel. Ik ben opgevoed met zekerheid en veiligheid voor alles en zeker niks nieuws proberen. God verhoede dat je aan een avontuur zou beginnen!

Mijn coach had me al wel eens gezegd dat ik het goed zou doen als zelfstandige. Allé, wat zeg je nu… ikke? Tot een kennis me heel scherpe, vervelende vragen begon te stellen en dat zaadje toch is beginnen schieten. En dan, fuck it, waarom niet? Moet je die berg van angst niet over om geluk te vinden? Uit je comfort zone komen om te groeien? 

Zo ben ik dus officieel gestart als zelfstandig Personal Assistant. Een nieuwe start, mijn eigen avontuur. Ik neem 26 jaar ervaring mee en heel veel goesting, want ik weet dat ik dit kan en vooral dat ik zal slagen. Spannend, zenuwslopend, druk, zoekend en plezant.

Mijn missie is om een CEO, Manager of zaakvoerder te ontzorgen, zodat deze (m/v/x) zich kan focussen op hun core business en dus niet moet wakker liggen van administratie, projecten, agendabeheer, events etc. Ik neem dat echt met plezier over. Het fijne is dat ik projectmatig kan werken op korte of lange termijn of enkel het aantal uren dat de klant nodig heeft. Niet meer en niet minder en dus kostenbesparend voor mijn klant. Win-win dus. Wat ik heel belangrijk vind in een samenwerken is discretie en 100% vertrouwen. Zonder dat, werkt het niet. 

Mijn geheim om gelukkig en gezond te blijven? Soms weet ik het zelf niet, haha. Op dit moment is dat balans. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Het is net in de moeilijke periodes dat balans heel belangrijk is. Sinds de eerste lockdown ben ik heel erg met mentale welzijn bezig. Meditatie, zelfontplooiing, patronen herkennen en doorbreken, helen… leren over de impact van je mindset en de wet van de Aantrekking. Een confronterend parcours, maar ik ben er zo dankbaar voor. Authentiek en kwetsbaar zijn.

Ik eet gezond, maar geniet op tijd en stond een goed stuk chocolade of pak friet. Veel water drinken (voor de waterhaters waaronder ikke is verse gember thee een gouden tip) en tussendoor genieten van een coupe champagne. En net de dagen dat je je shit voelt, get up and dress like you are a rockstar! Mijn happy place is Zeeland, niks zo fijn als wandelen aan het water. Daar kom ik echt tot rust. 

Mijn advies aan de jonge garde…. Volg je hart en je ziel. Ouders (en anderen in je omgeving) geven heel vaak goedbedoeld advies, maar dat komt vanuit hun opvoeding en hun beleefwereld. Denk voor jezelf, advies dat anderen je geven, geven ze eigenlijk aan zichzelf. Niemand kan je zeggen dat je iets niet kan. Als je het niet probeert, dan weet je het niet. En vooral… trek je niks, maar dan ook niks aan van wat anderen van je zeggen of denken. Wat mensen van je denken, denken zij en daar heb jij niks mee te maken. Hou van jezelf zoals je bent en geloof in jezelf, iets mooiers is er niet. 

Mijn website: www.yourpersonalassistant.be 

📸 Foto gepubliceerd met toestemming van Isabelle Verlinde. Foto: Lumiere Photography – An Van de Wal – Locatie: Coworking The Park Residence