Karin (50) is yogalerares en gezondheidscoach. Ze wil 100 worden, nog tijd genoeg dus voor haar droomproject dat stilletjes aan vorm begint te krijgen!

Karin: “Mijn ideeën uit mijn jeugd, die ik als dromen zag, begin ik nu vorm te geven. Door te centraliseren en te focussen. Voor mij voelt het alsof die dromen al geleefd worden, al realiteit zijn. Je mag geen schrik hebben om groot te dromen, het is fijn om grote dromen te hebben. Ze waarmaken lukt nu beter dan vroeger, dankzij al die levenservaring groei je en plots valt alles samen. Mijn droomproject heeft met yoga te maken, maar ook met delen, leven en beleven. 

Een jaar geleden was dit allemaal nog niet zo sterk aanwezig, maar stilletjes aan valt alles in zijn plooi. Als je die droom als écht beschouwt dan gebeuren er dingen rond je die je helpen, je komt de juiste mensen tegen en er komen kansen op je weg.

Een jaar geleden ben ik gestart met alles op te schrijven en te herschrijven. Ik heb een vision board gemaakt vol foto’s die te maken hebben met mijn project, en zo beweegt alles zich in de goede richting.

Ik heb het lang voor mezelf gehouden maar nu kom ik ermee naar buiten. Ik deel het met andere mensen, zo zullen er dingen terugkomen die helemaal in mijn verhaal passen.”

www.yogamore.be

helene@wifty.be