20160418_101004_resized

Kris Wauters in NINA magazine.

 

Koen (48) en Kris Wauters (51) zijn de bekendste muzikale broers van Vlaanderen. De ene is flamboyant en extravert, de andere is een pak bescheidener en geheimzinniger.  Wie de leukste is? Vertel het ons!

In de rubriek ‘Open boek’ in Nina magazine deelde Kris zijn ultieme ingrediënten voor dagelijks geluk.

Eén van Kris’ ingrediënten: ZOEK HET LICHT OP

Kris: “De best raad ooit kreeg ik vijftien jaar geleden, toen ik me aan het opwinden was over iets stoms: steek geen energie in dingen die je ongelukkig maken.

Ik heb licht nodig, letterlijk, om buiten te komen in de zon, en figuurlijk. Ook in de liefde.

In een ander leven, in 1988, ben ik vier jaar getrouwd geweest. Zo leer je hoe het niet moet, maar mensen evolueren. En alles komt altijd neer op waarachtigheid. Als je kan zijn wie je bent, maak je kans om het te doen lukken. Ik denk dat mensen soms te veel toegevingen doen en daardoor blijven dromen van iets anders.

Ik heb er een tijdje niet in geloofd, en garanties heb je nooit, maar ik geloof in de liefde. ‘All you need is love’ zong John Lennon en al ik hij er niet ver mee geraakt, want ze hebben hem afgeknald, is er in feit niks anders van belang.

Er is niks schoner dan iemand oprecht graag zien. Dat geldt voor je partner en voor al wie je graag ziet.”
Tekst: Ann-Marie Cordia – Foto: Thomas Vanhaute voor Nina magazine.