Lente. Liefde. Lachen. De lente is in het land, de sappen stijgen en de datingsites pieken. Uit alle statistieken blijkt dat veel 50-plussers (m/v) gaan rondsurfen.

Laten we de lentekriebels maar eens transformeren naar vlinders in de buik, naar liefde en liefst met een grote L.

Samen met Parship.be reserveren we drie abonnementen van 6 maanden.

Op zoek naar een fijne vriend, liefde, geliefde en goesting om dit eens vrijblijvend te proberen?

We gunnen alle Wifties – zeker de Single Wifties – een mooie liefde.  Hoe ouder we worden, hoe minder evident het is om tegen te komen. En daarom gaan we je helpen om een Parship-abonnement te scoren.

Liefde zoeken? We gaan je op weg helpen.

Wifty maakt steeds het verschil door dat tikkeltje ànders te zijn en om out the box te denken. Stel, het klikt met een virtuele kandidaat en jullie gaan elkaar voor eerste keer ontmoeten.

  • Welke eerste indruk moet de kandidaat (kandidaten) van je keuze maken op jou?
  • Wat moet van bij het begin onmiddellijk oké zitten: gestalte, lengte, handen, tanden, kleding, geur, schoenen, taal, humor …..
  • Wat stel JIJ voor om te gaan doen?

Niet te veel nadenken. Gewoon doen! Wat kan er gebeuren? Dat het een lelijke zeurpiet voor je zit? Dan heb je toch je allerbeste vriendin ingeseind om rond een bepaald uur te bellen en dan … ‘oei, ajai, je moet dringend weg, je zoon/dochter/hond/kat, pony is ziek of uitgebroken’… en weg zijn wij!

Oja, beste mannen, voor je op dating gaat met een Wifty. Dit zijn 4 zaken die je zeker moet vermijden.  

Niks zo ellendig als een vent voor je hebben zitten die het niet snapt hoe een Wifty, een 50-plus vrouw in elkaar zit. Vooraf een gebruiksaanwijzing doornemen is geen overbodige luxe.

Wil je zo’n Parship-abonnement om eens te proberen?

Mailen naar win@wifty.be en vertel hoe je een (eerste) date met een kandidaat of kandidaten gaat aanpakken? Hoe creatief ben jij?

Love is in the air… <3