sex-position-cookie-cutters-thumb

 

Vriendin M heeft een nieuw lief. Daar wou ze gisteren tijdens een lunch even over praten. Hij is gescheiden met 2 kinderen, één  jaar jonger en een bink. Ik heb hem nog niet ontmoet dus ik kan het niet beamen.

Over zijn andere eigenschappen is nog weinig bekend. Daar kent ze hem niet lang genoeg voor. De focus ligt nu op lust.

Maar er is een kink in de lustkabel. De week dat vriendin M de kinderen heeft is bink kinderloos en vice versa. Als het blijft duren tussen hen gaan ze die wissel zeker op elkaar afstemmen, maar daar is het nu nog te vroeg voor.

Met andere woorden, de lust kan niet bij hem thuis of niet bij haar thuis gevierd worden. Stille seks, neen, daar is het ook nog te vroeg voor.

Dus doen ze het op locatie. Van beneden in de parking tot in een rendez-vous hotel.

Rechtopstaand, want dat vindt hij het geilst.

Spannend hoor, maar ik lig veel liever!” roept M iets te luid.

Kan je hem niet vloeren?” reageer ik lachend.

Neen, bink blijkt twee koppen groter en voor geen rede vatbaar tijdens de lust.

Ik vertel haar dat ik zelf ook graag rechtopstaand de liefde bedrijf. Liefst op té hoge hakken. Of in de douche. Onder de noemer geile-lust-seks. De zachte en tedere graag-zien-seks inderdaad liever liggend.

Dus is het bij hem om de seks te doen en gaat het bij mij over graag zien.” concludeert M.

“Neen, voor die conclusie is het ook nog te vroeg.” sus ik. “Vertel hem dat je graag in zijn armen ligt en geniet ondertussen van die verticale seks op locatie. Je hebt nog tijd genoeg om te liggen!”

Liggende of staande wip!” zeggen we bijna tegelijkertijd en we krijgen de slappe lach. De schuld van teveel fantasie over pijlen, vogels, pluimpjes en een schot in de roos

De volgende keer gaat de bink horizontaal!” besluiten we.

Wifties overjaarse pubers? Nèèèèèèèèh! ;-)

x helene@wifty.be