Lingerie in tijden van liefde en dating. Vrouwen hebben twee lades: eentje vol lekker zittende slipjes en bh’s én eentje vol met prachtige – en dikwijls te dure – lingerie mét too hot to handle modelletjes die onmogelijk zitten.  (Waarschijnlijk ontworpen door mannen grrr.)

Wat vinden mannen nu zélf van vrouwenlingerie? Geven zij er veel om? Of hebben ze vooral oog voor hele andere dingen?

Bob: “Ik vind het super sexy om een vrouw in mooie lingerie te zien. Als voorspel vind ik dat altijd een geweldige move…  Ook niet overdrijven want dan is het weer zo geforceerd.”

Tom: “Ik ben zo’n gast die trouw blijft aan zijn merk van ondergoed. Lekker makkelijk. Lingerie bij vrouwen vind ik niet verschrikkelijk belangrijk, zolang het maar verzorgd oogt en bij de persoon die het draagt past. Geen oma-modellen ajb.”

Alain: “Op de derde date was het knetteren. Voor we het wisten lagen we op de zetel. Als twee puppy’s gingen we in elkaar op. Toen ze langzaam haar hemd losknoopte zag ik een heel mooi rood setje komen piepen. Bàm. Zo prikkelend. Ik denk dat vrouwen héél goed weten wat het effect is van mooie lingerie op een man.”

Peter: “ Niets zo plezant als een mooie verpakking langzaam uitpakken. Zeker als ze je opwacht met een licht transparante witte hemdblouse. Rrrrrrrrrrrr…. ”

Tom: “Vrouwen in boxershort, en liefst in MIJN boxershort, vind ik de max. Versleten en slonzige bh’s… zijn een NO GO. Ik snap vrouwen niet in piepkleine strings met frullen en strikjes. Iets voor meisjes van 20. Mature billen in zo’n niemendalletje zijn euhm geen mooi zicht.”

Mike: “Ik ben fan van Marlies Dekkers. Die vrouwen zijn zich erg bewust van hun eigen seksualiteit en dat is voor een man zalig. Verder geen commentaar. ;-)”

# Over de kleur van lingerie

De top 3 is: zwart, rood, wit.  Zwart blijft meest sexy kleur. Een fel kleurtje kan sexy en speels zijn.

# Over push-up’s

Tom: “Push-up beha’s hebben een bijzonder effect op zowel het vrouwen- als het mannenlichaam. Bij sommige vrouwen maken ze van niets iets – en meeste mannen trappen er in. 
Positief: vrouwen die hun ronde vormen op deze manier ‘op de juiste plek’ weten te krijgen zullen zich daardoor waarschijnlijk zelfverzekerder voelen. Negatief: als man kun je voor een onaangename verrassing komen te staan.
Fake it till you make it! Maar de waarheid komt altijd uit. Dus pas op voor afknappers!”

# Lingerie tip van mannen voor de ladies

Piet: ”Lingerie die je kan aanhouden tijdens een sexy avondje met je date of partner….aanrader!“

Roy: “Bodysuit!”

Steven: “Trek iets aan waarin jezelf sexy voelt, en het hoeft niet altijd comfortabel te zijn. Voor mij hoeft het niet too much, ik trek het toch uit.”

Luc: “Niets is sexyer dan een vrouw die zich lekker voelt in goede lingerie. Trek je go-to setje aan en trek je geen fuck aan … ”

Free Photo: by Artem Labunsky @ Unsplash