Lunchen met Willem Dafoe. Really!

Zit ik deze middag gezellig te lunchen met Hans en Louise bij Lombardia, verslik ik me toch niet in mijn courgettesoepje zeker! Willem Dafoe stapt binnen en gaat een paar tafeltjes verder zitten.

Willem Dafoe! Oooh aantrekkelijke bad guy!

Yep, en hij eet een veggie dagschotel en ik hoor hem tegen Alain van Lombardia zeggen: “I’ve been dreaming all weekend about your food.”

Lap, weeral een wereldster die fan is van Lombardia! Hij was er vorige week vrijdag en zaterdag ook al te gast. Op de foto hierboven zie je hem met Alain.

Mikhail_2609630b

Willem Dafoe & Mikhail Baryshnikov in ‘The Old Woman’.

Willem is dus in Antwerpen. Hij is tot morgen te zien in De Singel in een stuk van de Amerikaanse theatermaker Robert Wilson, die liet zich inspireren door het kortverhaal ‘The Old Woman’ van Daniil Charms. Samen met danser en performer Mikhail Baryshnikov vertolkt Willem groteske personages, vol komische effecten en leuke knipoogjes.

Willem is een top acteur, ook in theater. Ik zag hem jaren geleden al in De Singel met zijn New Yorkse theatercollectief The Wooster Group. Straf!

En ook deze keer wou ik hem gaan bewonderen in De Singel, maar tot mijn grootste spijt was alles al uitverkocht. Ik heel droef… tot vandaag! Als ik niet naar Willem Dafoe kan, dan komt Willem Dafoe toch naar mij zeker! ;-)

Zijn favoriete Lombardia sapje? Een mix van wortel-appel-gember-rode biet! Alain, misschien een nieuwe naam voor deze mix? The Dafoe! ;-)

www.lombardia.be

www.desingel.be

 

 

7 Comments
 • Frank Hoelen

  Beantwoord

  Dees vindik dus machtig, de William bij den Alain, wa nen bijzondere akteur diej William, wat een wonderlijke entrepreneur dienAlain, ik was gisteren in Diest en zag in de biowinkel aldaar dat Alain een machine heeft ontwikkelt om zijn gingertea aan de mensen te laten proeven, zoals een koffiemachine, ik heb meteen 1207 gebeld en de nummer van Lombardia gevraagd, ‘Hallo Lombardia met Alain’, ik zeg ‘gij zot gij het gewoon een machine laten maken, ni normaal fantastisch straf, ik wou u da eve instant als ik daarjuist uwen gingertea heb gedronken vertellen!!’ Alain en ik gaan al heel lang terug samen en het is altijd een plezier om hem weer te zien in dit geval te horen ‘Fraaank, merci, or gij hebt ook zo een straf machien gemaakt, uwe zoon,den Ian Thomas goe bezig seg en wa nen toffe gast/mens, kerel, jonge man, dadeeft em ongetwijfeld van zijn mama en zijne papa, springt volgende week binnen Frank ons moeder is weg en ik werk heel de week in de zaak..’ Zaaalig zo een spontane verbinding, zoveel wederzijds respect en levensspeelvreugde. Dus woensdag stap ik Lombardia binnen kwaestie da mijn diehard fans op de hoogte zijn hahaha merciekes Hélène, ik zit hier te genieten:)))

  • Alain

   Hi Frank,
   Jou zus heeft vandaag 3uur op jou gewacht in Lombardia, en ik de hele dag…
   We miss youuuuuu! :)
   Love,

   Alain

 • Ann

  Beantwoord

  Neeeeee Hélène! Haha. You lucky bastard.

 • Cara

  Beantwoord

  Komt hij 8 november ;)

 • Inge

  Beantwoord

  Dju awesome en drinkt em nog wel “rooi lippekenssap” wat ik al jaaaaaaaaaaaaaaaren maak voor de kids and myself? We’re all connected lieve schat. Lucky you, heb me een breuk gelachen toen ik het net las. Zaaaaaalig :-)

 • Brigitte Segal

  Beantwoord

  Altijd wel iets te zien in onze Koekestad!Leuk,hé?!

 • Cristina

  Beantwoord

  Allez, en ik ben weer eens de enige van die niemand van dit clubje schijnt te kennen (welcome to the brousse :-) )

Leave a Comment