Bijzonder nieuws. Ja, ook voor mannen, geloof ons! De wereldvermaarde fotograaf Ellen von Unwerth gaat de nieuwe lingeriecollectie van Marlies Dekkers fotograferen.

Marlies Dekkers is een bekende naam in de lingeriewereld. Zij leerde ons met trots en plezier kiezen voor sexy setjes. Plotsklaps zagen we overal de bandjes een ‘beetje ijzerwerk’ komen piepen. Jaren geleden had bijna elke vrouw minstens een beha van haar hand in de bijzondere lingerielade liggen. Op de werkplek zag je meteen wie van de andere collega’s een MD droeg. Vooral de partners leken in hun nopjes en trakteerden vrouwlief met plezier op een sexy setje. Waar is de tijd!

En nu heeft Marlies Dekkers (52) voor de foto’s van haar collectie niemand minder dan de waanzinnig goede topfotografe Ellen von Unwerth (64) gekozen.

Mick, een van de mannen van  mannenzaken.news spreekt zijn bewondering en verwondering uit.

Ga even met me mee terug, Marlies. Tien dagen geleden, op zaterdag 12 mei zat ik bij je in de tuin in Rotterdam. Het was reuze gezellig. We hadden het over van alles. Want dat is wel fijn. Met jou kun je het over van alles hebben. Goeie eigenschap is dat. Maar klaarblijkelijk ben je ook heel goed in geheimen bewaren.

Halve dag bezig

Want wat schetste gisteren mijn verbazing? Op jouw Facebook-pagina schreef je vanuit LA vol trots dat Ellen von Unwerth je nieuwe collectie fotografeert. Bij het bericht had je ook een foto van jullie samen geplaatst met een mijnheer die ik niet kon thuisbrengen. Je enthousiasme spetterde van het plaatje. Volkomen begrijpelijk. De Duitse Von Unwerth, geboren op 17 januari 1954, is misschien wel de  beroemdste vrouwelijke fotograaf ooit. Ze heeft voor alle modebladen gewerkt en alle grote fashion modellen plus alle popartiesten die er toe deden en toe doen voor haar camera gehad. Als ik hier namen ga noteren van iconen die door deze icoon zijn gefotografeerd, dan ben ik een halve dag bezig.

Match made in heaven

Die vrouw dus fotografeert jouw nieuwe collectie. Met al het moois dat je maakt in het achterhoofd is dat een Match made in heaven met de hoofdletter M van Marlies. En dat alles vertel je me gewoon niet als ik bij je in de tuin zit. Wat zijn dat voor grappen? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook wel heel knap van je vind. Ik had het echt niet gekund om dat voor me te houden. Maar ja, ik ben ik en jij bent jij.

Mag ik je tot slot onwijs feliciteren met dit nieuws? Bij deze. Je bent een mooie, jij, Marlies Dekkers!

Hieronder de fotografie van Ellen von Unwerth:

 

Bron: door Mick Boskamp van Mannenzaken.news