Screenshot 2014-04-26 13.44.34Ik blijf trouw aan mijn eerste liefde: Flair. En af en toe surf ik langs deze site. Het magazine koop ik nog een keer per maand. Zo gaat dat met oude liefdes. Je hebt een schitterende tijd met elkaar doorgebracht. En van ver hou je die grote liefde nog in de gaten. Haha, ik moet ineens denken aan dat liedje ‘Ongelukkig‘  van de Fixkes:

“ik hoop da ze mij wa mist
da z’een heel klein bitje ongelukkig is
ik zeg, ik hoop da ze mij wa mist
da z’een heel klein bitje ongelukkig is”

En nu viel ik op een leuke fotospecial  die Flair bij Story FM heeft gehaald. Zo gaat dat met bladen die op één adres gehuisvest zijn ;-). Klik zeker op de links. Vooral omdat er nogal wat ‘ouderen’ tussen zitten.  En die Keanu Reeves! Wat een stuk zeg! Die mag me <.euhm, scuse my French> droog pakken.

Tot ik een wederom een verslikmoment had. Wat is er in godsnaam met MEG RYAN gebeurd!? Waar is die frisheid naartoe zeg!? Haar hele gelaat staat bol van de fillers, botox, en andere nip/tuck stuff. ON-HER-KEN-BAAR.  Als ik zie hoe mooi Julia Roberts veroudert, is Ryans transformatie onbegrijpelijk. Natuurlijk schuwt Julia de betere potjes en pannetjes niet. Ze heeft de centen voor beste spa-behandelingen. Maar je ziet dat het ‘normaal’ blijft.

Ik was fan van Meg Ryan (°1961). Haar kapsels! Hoe vaak heb ik niet bij de kapper gestaan met een knipseltje die dan beetje spijtig naar me keek. En haar   fake orgasme in een fastfoodtent (When Harry met Sally (1989)! Hoe vaak heb ik niet …  (hahaha beste wifties, ik fake nooit) !

Hoe spijtig toch dat er vrouwen zijn die er prachtig uitzien en dan plots gaan kiezen voor gruwelijke transformaties.  Druk van Hollywood, druk van het lief, druk van zichzelf, druk van het clubje Desperate Housewives?  En dan vraag ik me af welke plastische chirurg in die redenering of eisen meegaat? Bezwijken die voor het geld? Iemand die dàt resultaat creëert, daar loop ik met één grote boog om heen. Anti-reclame.

Botox, fillers? Thanks but no thanks. Al duw ik na een nachtje feesten mijn wenkbrauwen en mondhoeken op een plek waar ze volgens mij een decennia geleden nog bevonden. Ik zal wel investeren in véél lachen! Dan gaan die mondhoeken vanzelf weer de hoogte in.