infoavond-over-borstkanker-met-marleen-merckx-id2725177-620x400

Wifty én actrice Marleen Merckx reist rond met haar monoloog ‘Wintertulpen’. Ze neemt je mee in de gevoelswereld van een vrouw die verneemt dat ze borstkanker heeft en ze doorloopt het mentale en fysieke proces. Soms grappig, soms ontroerend, haar monoloog laat niemand onberoerd.

Vrijdag 21 juni om 20 uur kan je haar bezig zien in het Dorpshuis in ‘s Gravenwezel. De dienst sport en gezondheid organiseert daar gedurende twee weken (17 juni – 1 juli) de grote campagne ‘Meisjeszaken en vrouwenkwesties’.
Een 14 daagse helemaal op vrouwen gericht, met veel aandacht voor borstkanker en borstkankeronderzoek, met oa gratis haarknipsessies (het haar wordt gebruikt om pruiken te maken) enz.

Maar je kan er ook terecht voor lessen zelfverdediging, tweedehands kledingmarkt met kleur- en stijladvies, sessie zee-meditatie om in vakantiestemming te geraken, Afrikaanse dans, QiGong, Girls Night en nog veel meer.

Op woensdag 19 juni om 19.30 uur kan je een lezing volgen over de menopauze door Wifty’s menopauzeconsulente Leen Steyaert.

De hele lijst van evenementen en alle details kan je bekijken op: http://www.schilde.be/Evenementen-Meisjeszaken-en-vrouwenkwesties_2.html

Adres: Dorpshuis ‘s Gravenwezel – Kerkstraat 22-24 – Schilde (‘s Gravenwezel).

www.menopauzeconsulent.be