Wifties bij LienGisterenavond waren de wifties (Hélène en ik) op voorstelling van Lien Degols haar capsulecollectie. Dat heeft ze uitgewerkt samen met het Belgische modemerk Paprika. De plek om dat te doen was in het Felix Pakhuis, Antwerpen. En de sfeer zat er goed in. Zelden zoveel knappe, modieuze vrouwen gezien. Van mesdun tot maatje méér. De jonge DJ deed haar stinkende best met gauweouwe plaatjes te draaien. En kijk, wie kwam daar ook binnengewandeld als gaste? Minister Annemie Turtelboom. De (overwegend) black lady staat bekend is om consequent te gaan shoppen bij Belgische designers. (Ik moet Lien volgende keer eens vragen hoe die connection in elkaar steekt)

Paspoppen hadden de outfits van Lien aan. Jurken, jassen, tunieken, broeken, leggings. Een schitterende collectie met stuks die véél mix & match toelaten. Kleine aanval op portemonnee.  U bent gewaarschuwd. Ik wens Lien en Paprika een heuse stormloop toe. Nu ik eraan denk, ik heb enkele size plus vriendinnen. Hoe vaak ik hen al niet heb horen blazen dat er ‘niks is’. Ofwel lijken ze op slagschepen. En dikwijls trekt het materiaal op niets. Ja, die gaan héél happy zijn.

Qua kleuren zag ik véél rood, bordeaux, donkerblauw. En de LBD en LRD, lees: litlle black dress en little red dress, zijn er boenk op. Bestudeer je de kledingstukken dan zie je hoe subtiel de snit loopt. Met camouflagetrucjes voor buik en heupen. Mooi Lien!

De collectie gaat van maat 42 t/m maat 54
Prijzen variëren van 55 euro en 150 euro. 

Vanaf 12 september in de Paprika boetieks.

Lien Degol komt op bepaalde dagen naar de boetieks om aan de klanten te vragen wat ze er nu van vinden.
Woluw Shopping: 12/9 van 16 – 20u
Oostakker: 13/9 van 16 – 20u
Bredene: 19/9 van 16 – 20u
Boortmeerbeek: 20/9  van 16-20u
Inschrijven kan via paprika-events.be

Wil je het digital magazine doorbladeren, klik hier verder.

Hier alvast enkele foto’s van de collectie.
Onze voorkeur gaat uit naar de tweede foto. Dan kan je sortie niet meer stuk. Toch?  En de litlle red dress is ook mooi hé.

LD-jurkje1 LD-1 LD-LBD-LRD LD-2 LD-3