Heerlijk die lente, terug meer licht en lekker veel zon. En ook meer bewegen, al gaat dat niet altijd even vlotjes na zo’n gezellige winter binnen onder een dekentje! ;-)  Naarmate we ouder worden, worden onze spieren stijver en verliezen onze gewrichten hun soepelheid. 

Maar het zonnetje lokt ons naar buiten en het kriebelt om te bewegen en te sporten. Extra hulp bij het versterken van onze botten, kraakbeen en pezen is welkom!

Kurkuma, koper en vitamine C

Daarom brengt Minami, marktleider in omega-3 supplementen,  MorEPA Move op de markt, een vernieuwend omega 3-supplement met kurkuma, koper en vitamine C.

Zorg dragen voor je lichaam en je gewrichten, pezen, kraakbeen en botten optimaal ondersteunen kan heel erg eenvoudig zijn met de helpende hand van MorEPA Move. Omega-3, kurkuma, vitamine C en koper zijn de basis van dit supplement en onmisbaar om soepel te bewegen.

Omega 3

Omega-3 vetzuren worden in het lichaam omgezet in ontsteking werende stoffen en zouden daarom een pijnstillend effect hebben. 

Kurkuma

Kurkuma (geelwortel, curcuma longa) geeft niet alleen smaak en kleur aan de gerechten in uw keuken. Kurkuma wordt in Azië ook al eeuwenlang gebruikt als geneeskrachtige plant. Zo zou kurkuma ontsteking werende eigenschappen bezitten. Wist je dat kurkuma helpt om de gewrichten soepel te houden en bijdraagt tot sterke botten? Sporten en soepel bewegen wordt een plezier in de lente dankzij deze ideale ondersteuning.

Vitamine C en koper

Vitamine C en koper spelen een rol bij de vorming van normaal collageen, een eiwit dat  van belang is voor onder meer de normale werking van kraakbeen, botten en pezen.

Bij acute problemen is de dosis 2×2 softgels per dag bij de maaltijd en dat voor minstens 2 weken. De onderhoudsdosis is 2 softgels per dag. De softgel is op basis van visgelatine en heeft een aangename sinaasappelsmaak.

WIJ HEBBEN HIER 10 X MorEPA MOVE PACKS VOOR JULLIE. STUUR EEN MAILTJE NAAR WIN@WIFTY.BE EN LAAT ONS WETEN WAAROM JIJ DIE EXTRA HULP KAN GEBRUIKEN. DE 10 ORIGINEELSTE ANTWOORDEN KRIJGEN EEN MorEPA MOVE PACK OPGESTUURD.